PILNE !!-WARSZAWA- Kilkudniowy kotek do wykarmienia !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 20, 2013 10:43 PILNE !!-WARSZAWA- Kilkudniowy kotek do wykarmienia !!

Witam,
nie wiedziałam gdzie ogłosić swój problem więc stwierdziłam, że tu powinno być najlepiej... bardzo pilnie (sobota) potrzebuję kogoś do wykarmienia kilkudniowego kociaczka...małego znalazła na podwórku moja teściowa, nie wiemy skąd jest, żadna kocia mama po niego nie wróciła...całą noc spędził w zimnej kotłowni a teraz wzięłam go pod swoje skrzydła, ale niestety w sobotę jedziemy z moim TŻ do naszego mieszkania w którym mamy już trzy psy więc nie dam rady opiekować się kotkiem. Mały dostaje mleko dla niemowląt, ponieważ zbyt późno było na kupienie kociego mleczka. Załatwił się i teraz śpi w ciepełku. Nic nie wskazuje na chorobę. Bardzo proszę ludzi o pomoc z Warszawy i okolic. W sobotę będę musiała oddać go do weterynarza (zaprzyjaźniony weterynarz współpracuje z fundacją), oni przyjmują sieroty i odchowują, ale myślę, że ta sierotka jest za mała by podjęli się oni odkarmienia jego i myślę, że skazali by go na uśpienie czego bardzo nie chcę...
Ostatnio edytowano Pt wrz 20, 2013 10:54 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Przeniosłam na właściwe podforum.

Patysia2504

Od: Pt wrz 20, 2013 10:41

Post » Sob wrz 21, 2013 8:07 Re: PILNE !!-WARSZAWA- Kilkudniowy kotek do wykarmienia !!

:!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 21, 2013 13:55 Re: PILNE !!-WARSZAWA- Kilkudniowy kotek do wykarmienia !!

Kociaka mogę najpóźniej zatrzymać do środy/czwartku, ponieważ udało Nam się opóźnić powrót do mieszkania, jednak sprawa nadal jest dla mnie bardzo pilna. Jeżeli ktoś się znajdzie kto będzie chciał zaopiekować się maluchem to byłabym bardzo wdzięczna i przywiozłabym malucha w tygodniu. Bardzo proszę o pomoc dla czarnuszka ! Wczoraj znalazłam jego brata/siostrę ale niestety za późno, ponieważ kociak został przez coś, więc mam nadzieje, że chociaz temu maluchowi się uda...

Patysia2504

Post » Sob wrz 21, 2013 18:22 Re: PILNE !!-WARSZAWA- Kilkudniowy kotek do wykarmienia !!

Podniose:/

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Sob wrz 21, 2013 23:53 Re: PILNE !!-WARSZAWA- Kilkudniowy kotek do wykarmienia !!

Podnoszę do góry :ok: Pilne :!:

moniczkaa1975

Od: Czw lis 03, 2011 22:58

Post » Nie wrz 22, 2013 0:12 Re: PILNE !!-WARSZAWA- Kilkudniowy kotek do wykarmienia !!

:ok:

karolink

Od: Pon paź 09, 2006 20:40

Post » Nie wrz 22, 2013 19:43 Re: PILNE !!-WARSZAWA- Kilkudniowy kotek do wykarmienia !!

Podniosę :!: :!:
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Nie wrz 22, 2013 19:59 Re: PILNE !!-WARSZAWA- Kilkudniowy kotek do wykarmienia !!

Nie znajdzie się nikt kto znajdzie troszeczkę miejsca w serduszku i mieszkaniu dla tego małego czarnuszka ? :(
Dla zachęty mogę przesłać fotki, może chwycą kogoś mocno za serce ! Ja gdybym tylko mogła to bym go zostawiła, ale niestety...ostatnio przyjęłam pod swój dach trzeciego psa (szczeniaka który to pomaga mi bardzo przy opiece nad małym) i kolejny zwierzak nie jest możliwy, tym bardziej, że w październiku zaczynamy z moim TŻ studia i pracę...

Patysia2504

Post » Pon wrz 23, 2013 10:00 Re: PILNE !!-WARSZAWA- Kilkudniowy kotek do wykarmienia !!

Niestety kotek przed chwilą odszedł...nie wiem co się stało...wczoraj było wszystko okej...normalnie jadł, załatwił się..nawet robiłam mu zdjęcia jak słodko spał...a dzisiaj rano nagle wszystko się zmieniło...malutki dostał jakby drgawek, miauczał i zarzucał główką...niestety Maćka nie było, ponieważ pojechał do Warszawy remotnować nasze nowe mieszkanie, napisałam do niego, miał przyjechać żebyśmy mogli pojechać z małym do weterynarza ale za późno...przed chwilą jego serduszko przestało bić...mimo tego, że był ze mną tak krótko jest mi strasznie przykro...miałam nadzieję, że chociaż jego uda się uratować..... :(

Patysia2504

Post » Pon wrz 23, 2013 12:16 Re: PILNE !!-WARSZAWA- Kilkudniowy kotek do wykarmienia !!

Strasznie mi przykro, biedulek :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47