A bo ja zauwazylam,ze nie ma co byc mila i grzecznakalair pisze:anulka111 pisze:Naciskaj
maupiszon jesteś!![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A bo ja zauwazylam,ze nie ma co byc mila i grzecznakalair pisze:anulka111 pisze:Naciskaj
maupiszon jesteś!![]()
anulka111 pisze:A bo ja zauwazylkam,ze nie ma co byc mila i grzecznakalair pisze:anulka111 pisze:Naciskaj
maupiszon jesteś!![]()
![]()
anulka111 pisze:A ja mam papryke,fasolke czerwona,cebule i koncentrat- bedzie z tego duzo mojego ulubionego podjadacza,jak to przerobie i pomroze- u nas papryka po 5zl
anulka111 pisze:Czekoladki z likierem to fajny pomysl:)
Za mna zaczynaja chodzic sandwicze i zapiekanki,.......to skutek tego ,ze jest chlodno na zewn.
anulka111 pisze:Ano niestety,tak czerwona papryka-ulubiona przeze mnie,kolorowa byla po 6
anulka111 pisze:To mamy podobne zachciewajki- jadlam przedwczoraj hyhy smazona na patelni.
A z ciekawych rzeczy grilowa mi sie przejadlaWole chlebek z maselkiem z grilla i chodza za mna saszlyki.
![]()
Mam tez chudy rosolek ,ktory stanie sie dzis pomidorowa;)
anulka111 pisze:Dokladnie-wlasnie sie robi makaron i pomidorowa,beda kokardki -bardzo je lubie
Zabralam sie tez za inna robote............nie ma zlituj,al;e w domku cieplo i to dodaje skrzydelek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 349 gości