1 Purina i 1 Arion wyjdzie 222 zł. Tak mi się udało pokombinować najbliżej tej kwoty.
To w takim razie w tym miesiącu już nie musimy zbierać, to co jest przejdzie na kolejny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaja555 pisze:Dzięki, już odpisałam.
1 Purina i 1 Arion wyjdzie 222 zł. Tak mi się udało pokombinować najbliżej tej kwoty.
To w takim razie w tym miesiącu już nie musimy zbierać, to co jest przejdzie na kolejny
lenka* pisze:Kaja nie możesz zamówić gdzie chcesz, gdzie karma będzie taniej i lepszej jakości?
Filomen pisze:kaja555 pisze:Dzięki, już odpisałam.
prosiłabym o wybranie czegoś z oferty sklepu http://www.najlepszekarmy.pl
nie ma potem problemu z osobnym przesłaniem faktury na adres stowarzyszenia a wysyłką karmy do kogoś innego. Nie będę jeżdzic do p.Ewy po fakturę.
Kinga Warmijska pisze:Słuchajcie, skoro muszą być najlepszekarmy.pl to znalazłam dwa rozwiązania:
Sanabelle 2 x 10 kg za 239 złotych, Filomenie, czy stowarzyszenie może dołożyć nam 14 złotych? Na wydarzeniu jeszcze jedna osoba deklarowała wpłatę, może się zmieścimy.
Lub - opcja gorsza, ale chyba do przyjęcia - Purina Cat Chow - 15 kg za 159 złotych + 2 x 1,5 kg po 29 złotych co razem daje 217 złotych i 18 kg karmy.
Jak myślicie? Sklep rzeczywiście jest drogi, ale skoro tylko tam możemy to może skorzystajmy
Kinga Warmijska pisze:Ja jestem dość daleko, ale może któraś z Was mogłaby podrzucić fakturę od Pani Ewy do stowarzyszenia? Albo wysłać ją pocztą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, HerbertPrade, puszatek, Silverblue i 125 gości