Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 21, 2013 16:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

kfiatek 1983 pisze:Moje też nie kumate w tym zakresie

alab108 pisze:
kfiatek 1983 pisze:
Neigh pisze:w Aptece. Są w srebrnym opakowaniu, wyglądają jak różowa, plastelina, samemu sie to formuje. Można zatkać naprawdę skutecznie.I te warto kupić. Żadne inne. Jak znajdę opakowanie to Ci napiszę nazwę.

Gąbkowe używam na przerwach - bo one ciut wygłuszają, ale dzwonek, oznaki mordu......usłyszysz. Tych generalnie nie warto kupować, chyba ze w celu wyciszenia a nie wygłuszenia:-)

Neigh ja bardzo ładnie proszę o nazwę. Muszę zakupić dla małża. Może jak się wyśpi to zgodzi się na trzecie futro :twisted:

STOPER

Dzięki, jutro się przejdę do apteki

Namierzylam watek :)

Doczytuje, wiec wypowiadac sie bede z duzym opoznieniem ;)

Osobiscie nie jestem w sanie uzywac tych zatykajacych calkiem, bo mi sie cos z cisnieniem robi i uszy mnie bola i glowa i jest strasznie. Uzywam piankowych. Rezczywiscie nie wygluszaja calkiem... ale lepszy rydz niz nic.

U nas dzis dzien otwarcia wrot ;)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Sob wrz 21, 2013 19:03 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Zanim oddałabym Lalka byłaby wizyta PA, bardzo surowa i stanowcza:)

A Amelka to menda jest nieziemska.
Zaatakowała od tyłu Lala , przylała mu i dopiero stanowczy atak Fio przerwał tę jej chęć lania go.
No co za zołza...różowy granacik w różowym plecaczku...taaa....

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob wrz 21, 2013 21:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Gdyby to kogoś obchodziło......zadzwoniła dziś do mnie Carmen w kociej sprawie. Poskarżylam się, ze nie mam jak pomóc, a dodatkowo wiem/nic nie wiem o białej kotce. Koleżanka Carmen była w okolicy - z tego co zrozumialam kotka w megaciązy.......została w trybie przyspieszonym odwieziona na sterylkę. Jak jutro się nieco ogarnę to się spróbuję dowiedzieć co/gdzie/jak i z kim......Dziś mam total mętlik przmęczeniowy
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob wrz 21, 2013 21:46 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Jak się dostać do wcześniejszych części wątku ?

jaanka

Od: Wto paź 03, 2006 21:57

Post » Sob wrz 21, 2013 22:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

jaanka pisze:Jak się dostać do wcześniejszych części wątku ?

Adresy sa na pierwszej stronie :)

zuza

Post » Sob wrz 21, 2013 22:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Chyba coś mam ze wzrokiem,ale w takim razie trafiłam na dobry wątek ;)

jaanka

Post » Sob wrz 21, 2013 22:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- z kocich dzienniczków

floxanna pisze:
alab108 pisze:Kotkinsie, a może wzorem dr Garncarza pomyślisz o jakichś objazdowych dyżurach w różnych miastach?

Ujrzałam oczyma wyobraźni, jak Kotkins wysiada z wozu Drzymały, opatulona cygańską chustą, wołając: „Komu oko wyleczyć, komu oko wydłubaaać?” :ryk:

Cudowny pomysl :)

zuza

Post » Sob wrz 21, 2013 22:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Moje kocice trzy. Bo chyba nie pokazywalam?

Obrazek

zuza

Post » Sob wrz 21, 2013 22:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Śliczne dziewczyny i chyba mają zawsze dużo pysznego jedzonka w miseczkach ;)

jaanka

Post » Sob wrz 21, 2013 22:39 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

jaanka pisze:Śliczne dziewczyny i chyba mają zawsze dużo pysznego jedzonka w miseczkach ;)

To taki dom, w ktorym sie wszyscy nadaja do odchudzania ;) Nop, Molly jeszcze nie, ale ona jest dopiero dwa tygodnie w Sabinkowie... ;)

zuza

Post » Sob wrz 21, 2013 23:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Zuza masz nowego kota??? :D
A w sumie dlaczego Sabinkowo?

Jaanka na pierwszej stronie , na końcu drugiego postu są linki.
Tego jest od groma...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie wrz 22, 2013 9:07 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Nie od groma, tylko nieco ponad 500 stron.......czytam grę o tron jeden tom ma ponad 800.......I nie mam czasu przeczytać. I szlag mnie trafia. Mój TZ zaczął się uczyć włoskiego. Bo kiedyś od niechcenia rzuciłam, ze bym tam sobie chętnie pomieszkała. A on jest konkretny i zadaniowy, wiec postanowił sie przeprowadzić........

Tak czy siak doszła mi kolejna lekcja - włoskiego. W sumie dobrze, sobie co nieco przypominam.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie wrz 22, 2013 9:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

kotkins pisze:Zuza masz nowego kota??? :D
A w sumie dlaczego Sabinkowo?

A mam :mrgreen:
Zobaczylam ogloszenie o koteczce z zepsuta lapa i dodatnim wynikiem bialaczkowym siedzaca od roku w klatce w lecznicy i... sie zlamalam. Chociaz wiem, ze moje dwie staruszki wcale a wcale nie mialy i nie maja ochoty na towarzystwo :(
Zapraszam na poczytanie i poogladanie zdjec w moim watku, bo nie chce tu "smiecic" ;)

A Sabinkowo, bo na poczatku mialam same Sabinki.
Sabinke Czarna
Sabinke Biala
i Sabinke Szara

zuza

Post » Nie wrz 22, 2013 20:16 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Witamy Kotkinsowo. Żyjemy, wróciłyśmy cało z urlopu, wszystkie trzy.
Czy ktoś mógłby zacząć produkować podróżne kuwety jednorazowe? Bardzo nam takowej brakowało. Plus niewielkich, podróżnych opakowań żwirku. Najlepiej benka jasnoniebieskiego. Bo na miejscu kupiłam jakikolwiek, taki jaki był w Kauflandzie, i to była porażka.
Kotkinsie, jak ci idzie suplementowanie mięska?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon wrz 23, 2013 8:45 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-dlaczego mały,biały kot

Neigh pisze:fenek - nie chce tam aby ktoś od Was klatek dla świnek za jakąś symboliczną kwotę? Mam jeszcze wybieg - taki duży sześciokątny - do ogródka ( ponoć niektórzy w domu dla kociaków używaja).

Nazbierałam z czasów jak jeszcze tymczasowałam świnki. Robiłam ostatnio porzadki i postanowiłam się definitywnie pozbyć. A tak przy okazji znasz Puckę?:-)

Ja to sie zawsze... :oops:
Neigh - dopiero teraz doczytalam :)
Pucke znam - nie osobiscie :) bo z Gliwic a ona z Wawy.
Generalnie my jako stowarzyszenie nie kupujemy klatek.
Mamy ich noo na razie wystarczajaco - ale gdybys chciala to mozna u nas na forum wystawic.
o tu.
http://www.swinkimorskie.eu/nowe_forum/ ... 64d503ac92

ale jak to mowia lepiej pozno niz wcale.
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

[poprzednia][następna]