» Sob lis 02, 2013 13:51
Re: Pilne-cukrzyca czy nie
nie pisałem długo bo mi się zwaliło wiele spraw na głowę - ale niestety nie udało się wyjaśnić przyczyny stanu Krecika - miał wykonane wszystkie dostępne badania łącznie z FIV i FELV które wyszły ujemnie niestety kotu z godziny na godzinę się pogarszało - przez dziewięć dni - dzień w dzień jeździłem z nim na kroplówki niestety nie było żadnej poprawy kot przez cztery tygodnie był karmiony strzykawką i cały czas leżał nieprzytomny schudł ważył niecałe dwa kilogramy wstawał tylko kiedy był zabierany do transporterka - lekarka powiedziała ze jest bezradna niestety straciłem pracę w tym czasie i nie stać mnie bylo na dalsze drogie konsultacje - podjąłem decyzję o zaprzestaniu daszego leczenia po tym jak lekarka określiła jego stan jako terminalny rozpatrywałem już możliwość jego uśpienia
szukałem dla niego miejsca do pochówku i wtedy stała się rzecz niezwykła kot zaczął samodzielnie jesć
załatwiać się do kuwety - potem bez żadnego leczenia doszedł do siebie i sprawia wrażnie ze wrócił do stanu sprzed choroby aczkolwiek na wadze przybral bardzo niewiele
czy ktoś wyjaśni taką zagadkę
[img]http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/dg/ff/oz8v/OEouIPmDRdel9oNInB.jpg[/img]