Pilne-cukrzyca czy nie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 21, 2013 9:24 Re: Pilne-cukrzyca czy nie

Piękny Kotek
Życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob lis 02, 2013 13:51 Re: Pilne-cukrzyca czy nie

nie pisałem długo bo mi się zwaliło wiele spraw na głowę - ale niestety nie udało się wyjaśnić przyczyny stanu Krecika - miał wykonane wszystkie dostępne badania łącznie z FIV i FELV które wyszły ujemnie niestety kotu z godziny na godzinę się pogarszało - przez dziewięć dni - dzień w dzień jeździłem z nim na kroplówki niestety nie było żadnej poprawy kot przez cztery tygodnie był karmiony strzykawką i cały czas leżał nieprzytomny schudł ważył niecałe dwa kilogramy wstawał tylko kiedy był zabierany do transporterka - lekarka powiedziała ze jest bezradna niestety straciłem pracę w tym czasie i nie stać mnie bylo na dalsze drogie konsultacje - podjąłem decyzję o zaprzestaniu daszego leczenia po tym jak lekarka określiła jego stan jako terminalny rozpatrywałem już możliwość jego uśpienia
szukałem dla niego miejsca do pochówku i wtedy stała się rzecz niezwykła kot zaczął samodzielnie jesć
załatwiać się do kuwety - potem bez żadnego leczenia doszedł do siebie i sprawia wrażnie ze wrócił do stanu sprzed choroby aczkolwiek na wadze przybral bardzo niewiele
czy ktoś wyjaśni taką zagadkę
[img]http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/dg/ff/oz8v/OEouIPmDRdel9oNInB.jpg[/img]

macarthur

Od: Sob lis 22, 2008 13:08

Post » Nie lis 03, 2013 14:38 Re: Pilne-cukrzyca czy nie

sterydy... stres...
kot też człowiek...
04.06.2018 Myszunia [*]
13.08.2013 Lesio [*]

color1

Od: Czw cze 27, 2013 11:52

[poprzednia]