Ewa.KM pisze:szczury, chomik i koty w jednym stali domu?
oczywiście

jeszcze do tego pies jest

a i tak najbardziej problematyczne (typu dużo sprzątania, dużo poświęcania czasu) z tego wszystkiego są koty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa.KM pisze:szczury, chomik i koty w jednym stali domu?
piotr568 pisze:Koty jak koty, ale dzieci .....Właściciel to pół biedy bo on tam nie będzie mieszkał, ale sąsiedzi .... Ja mam za ścianą takiego małego cholernego wyjca co sobie ostatnio upodobał rozpoczynanie koncertów między 4 a 6 rano
Po tygodniu takich pobudek jestem w takim nastroju że gdyby to nie było karane to bym tam polazł łeb ukręcił przy samej dupie
![]()
Kinnia pisze:piotr568 pisze:Koty jak koty, ale dzieci .....Właściciel to pół biedy bo on tam nie będzie mieszkał, ale sąsiedzi .... Ja mam za ścianą takiego małego cholernego wyjca co sobie ostatnio upodobał rozpoczynanie koncertów między 4 a 6 rano
Po tygodniu takich pobudek jestem w takim nastroju że gdyby to nie było karane to bym tam polazł łeb ukręcił przy samej dupie
![]()
sorki ale co do wyjca.... co nie znaczy, że Cię nie rozumiem .....
piotr568 pisze:Koty jak koty, ale dzieci .....Właściciel to pół biedy bo on tam nie będzie mieszkał, ale sąsiedzi .... Ja mam za ścianą takiego małego cholernego wyjca co sobie ostatnio upodobał rozpoczynanie koncertów między 4 a 6 rano
![]()
Szalony Kot pisze:Wciąż szukamy. Ostatnio widzieliśmy fajną propozycję.. na Klaudyny.
Na Klaudyny jest też siedziba JoKota, dla tych, co nie wiedzą
I Basia jest cichym dzieckiem - poza krótkimi chwilami intensywnego płaczu, ok. 3 rano
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 17 gości