Dobre chęci są - tylko trochę wiedzy by się przydało, żeby piekła nie brukować.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Gsk dziękujemy za głos![]()
Pomoc w jeżdżeniu do schroniska zawsze się przyda nawet od czasu do czasu. Ja będe mogła pójść dopiero w październiku - przynajmniej mam nadzieję że będę miała w końcu jakiś wolny weekend
Tym bardziej, że jak u Ciebie będzie wolniej z czasem to u mnie zacznie się busy okres, więc pewnie będziesz musiała za mnie ogarniać fejsa i maila, choć częściowo.
No ale liczę na to że Marta do nas zjedzie w październiku![]()
Gsk pisze:Ja teraz wyjeżdżam na kilka dni ale na przełomie września i października mogłabym na pewno wpaść, później zobaczę jak plan ale pewnie też głównie weekendy wolne będą. Tylko jakbyście mnie wtajemniczyły co i jak bo zielona jestem![]()
tymoloftaleina pisze:Gsk pisze:Ja teraz wyjeżdżam na kilka dni ale na przełomie września i października mogłabym na pewno wpaść, później zobaczę jak plan ale pewnie też głównie weekendy wolne będą. Tylko jakbyście mnie wtajemniczyły co i jak bo zielona jestem![]()
Jak wrócę do Wrocławia to możemy spotkać się razem w schronisku podczas pierwszej wizyty, wszystko opowiem i wytłumaczę, jak działamy. O ile centrum dowodzenia wyrazi zgodę
JaEwka pisze:Marta pozwolenia nie trzeba
JaEwka pisze:hmm Edyta masz ten tekst do ogłoszeń co robiłyśmy dla seniorów kiedyś? Przydało by się znów porobić.
JaEwka pisze:trzeba je powrzucać w dokumenty na mailu co by były w jednym miejscu
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1046 gości