pisiokot pisze:Sa śliczne, mądre i kochane.
W weekend je obfocę, zobaczycie jakie z nich cudeńka. Naprawdę sama się dziwię, że się ludzie o nie nie dobijają ....
Teraz po wakacjach to może je ktoś wypatrzy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:Sa śliczne, mądre i kochane.
W weekend je obfocę, zobaczycie jakie z nich cudeńka. Naprawdę sama się dziwię, że się ludzie o nie nie dobijają ....
"Dzień dobry!To ja,Tajga,a właściwie Elza,bo tak nazwała mnie moja pani.Podoba mi się!
Mam wspaniały,nowy dom.Moja pani jest dla mnie b.dobra.Dba o mnie.Była ze mną na szczepieniu[co nie za bardzo mi się podobało,ale wiem,że to dla mojego dobra]. Uwielbiam wylegiwać się na jej kolanach,kiedy mnie głaszcze,drapie pod bródką i przytula.Ja odwdzięczam się radosnym mruczeniem.Lubię pyszne mięsko,chrupki i...pomidory.Jestem grzeczna,nie rozrabiam[no,może troszeczkę]. Staram się odwzajemnić uczucia mojej pani.Jest mi tu b.dobrze.Pozdrawiam."
pisiokot pisze:Nasze dziewczynki coraz większe i piekniejsze, już się nie mieszczą w swoim ulubionym koszyku:
No i cierpliwie czekamy na domek ... TŻ absolutnie się nie zgadza, żeby zrobic dziewczynom osobne ogłoszenia. Faktycznie, one są bardzo ze sobą związane. O ile przebojowa Kropka odnalazłaby się szybko w fajnym domu, to jej delikatna i wrażliwa siostra bardzo by taka rozłąkę przeżyła![]()
Dzisiaj odezwała się dziewczyna chętna na adopcję, ale ....
pozdrawiamy
pirulasińska pisze:Źle mi z tym, że się wycofałam z adopcji Franusia, jak się okazało, że jest dziewczynką... To trochę tak jakbym nie dotrzymała słowa...![]()
Może mogłabym chociaż jakoś pomóc dla uspokojenia sumienia, np. sfinansować szczepienia, albo sprezentować karmę?![]()
pisiokot pisze:Renatko, cieszę się, że o nas nie zapomniałaś.
Franusia czyli Kropka, zwana również pieszczotliwie Kropidlakiem wyrasta na piękną, wyjątkowo inteligentną, bystrą i sprytna pannę. Ma przy tym takie pokłady wdzięku i uroku, że nie sposób się na nią gniewać za jej psoty.
Biega po domu gadając do siebie, towarzyszy w każdej czynności, musi sprawdzić wszystkie kąciki. Łapie wszystko w lot, czym mnie zawsze wprawia w "matczyny" zachwyt
. uwielbiam inteligentne koty.
Nie mam lepszego zdjęcia, bo TŻ zabrał aparat do pracy, jedynie takie na razie;
Widać, jak urosła i wydoroślała. Dziewczynki maja już prawie 6 miesięcy, jak się szybko domek nie trafi to niedługo trzeba będzie pomyśleć o sterylce.
p.s. zaszczepione są dzięki Tobie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Evilus, nfd i 806 gości