Wawa- JEEP - wyrok-czekam na odpis. Warto walczyć!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 19, 2013 11:23 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

Wczoraj Nissanek przeżył chwile grozy.
ObrazekObrazek
Ale ponieważ przeżył, więc potem miał atak radosnej zabawy :D Chyba po raz pierwszy zdecydoanie liderował, skakał ponad, nad , przed wszystkimi i praktycznie nie pozwalał się nikomu więcej bawić. Nawet mu się zdarzyło wskakiwać na mnie, połozyć się na nogach (moich) zeby w końcu dorwać tę zabawkę. Niestety wszystkie zdjęcia dokumentujące ten fakt sa nieostre. Jedno na ktorym się bawi daje się oglądać.
Obrazek
A tu Toyotka w chwilach grozy :mrgreen:
ObrazekObrazek
I piekny Jeepul :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw wrz 19, 2013 12:02 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

kasia1568 pisze:jak koteczki?, dalej takie ciekawe ?. Jakieś domki się odzyawały? :kotek:

Jeep i Nissanek mieli szansę na wspolny dom. Tak bardzo na to liczyłam, bo to była ogromna szansa,z właszcza dla Nissanka. Ale, niestety, pani wybrała dwa młodsze kotki mające kontakt z psami (tam są dwa małe psy, jak dla mnjie to nie problem jeśli chodzi o wprowadzenie kociaków, ale pani uznała, zę to dla Nissanka moze być zbyt duże wyzwanie). Jak przeczytałam maila to z emocji i żalu przestałam na moment oddychac, potem się popłakałam... no cóż, trzeba jedynie wierzyć, ze to naprawdę nie był dobry pomysł. I ze Nissanek i wszystkie kociaki dostaną swoje domki, wkrótce.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw wrz 19, 2013 12:37 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

Kurcze ja myślę, że tak miało być i to nie był dla Nich domek, w końcu trafią ten domek - na zawsze- pojedynczo lub w dwupaku :1luvu: . Ja mam 3 koty i psa , świnkę morską i dogadują się wszystkie łącznie ze świnką morską :kotek: . Moja Tosia (kotka) potrafi reazem ze świnką siedzieć w jej klatce :D . Myślę, że wszystko zależy od chęci i możliwosci człowieka :1luvu: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pt wrz 20, 2013 18:46 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

Zdązyłam pochwalić smsowo Nissanka, ze zrobił postęp, ze siedzi już bliżej mnie, potrafi się połozyc na moich nogach i się rozglądać lub myc a tu klapa - teraz przyszłam, jest bardzo uwazny i już wie, ze jak zamykam drzwi i daje jeśc to potem będzie to okropne głaskanie. Nie wyszedł z pokoju, był szybszy ode mnie, więc wyglaskałam Toyotkę. teraz siedzi na wersalce i lamentuje wniebogłosy, ze jej nikt z rodzenstwa na ratunek nie przyszedł.

Mam nadzieje, ze to jest na zasadzie dwa do przodu trzy do tyłu, nie mogę się załamywać, bo to nic nie da, choć jestem bardzo bliska tego, i psychicznie, i fizycznie.

Marzenia11

Post » Pt wrz 20, 2013 19:56 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

Właśnie oswajam maluchy z odglosami kibica :mrgreen: zmęczone bieganiem za niewiadomoczym, przysypiają i trawią 8 :!: 8O saszetek 100g animondki rafine soupe. Jeep oczywiscie niemal przy mnie, ale on uwielbia spanie na krzesłach pod obrusem na stole, jedynie okiem na mnie łypie, a obok niego Kangusia. poszłam bedac przekonana do pokoju, ze tam śpią nissanek i toyotka albo że są pod szafkami w kuchni - wchodzę, a towarzystwo wysoko na lodowce przysypia, tylko łapa Nissana zwisa :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pt wrz 20, 2013 20:50 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

:kotek: zaglądam do Was :1luvu: . Marzenko może dzisiaj maja gorszy dzień na zabawy i pieszczoty :cry: . Jutro będzie lepiej :ok:

kasia1568

Post » Pt wrz 20, 2013 20:53 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

Co Ty, bawily sie sporo tylko padły., Zreszta jak przyszłam to spały wszystkie wtulone w siebie i je obudziłam.

Marzenia11

Post » Pt wrz 20, 2013 20:54 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

no to fajnie :1luvu: . One są coraz łądniejsze a czy coś sie dzieje w ogłoszeniach jakiś odzew?

kasia1568

Post » Pt wrz 20, 2013 20:58 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

Na razie nic, mam pomysł na nowe: tytuł i treść.

Marzenia11

Post » Pt wrz 20, 2013 21:02 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

Ja tak sobie myślę, ze nic nie dziej się bez przyczyny. Jeszcze ich nie wypatrzył ten najlepszy domek, więc ogłoszenia jak masz Marzenko pomysł to trzeba zrobić nowe i te śliczne zdjęcia pokazać. Na pewno domek ich wypatrzy :ok: . Najgorszy tylko ten stres ... ale ja myślę, że będzie ok :1luvu:

kasia1568

Post » Pt wrz 20, 2013 21:08 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

stres i mega zmęczenie. Kasia, ja jeżdże codziennie od 21.06.... wysiadam już fizycznie, psychicznie też. Bo do tego dochodzą moje koty, koty wolnozyjące itp.

Marzenia11

Post » Pt wrz 20, 2013 21:16 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

Marzenko, wiem i podziwiam Ciebie naprawdę bardzo. Mam ogromny szacunek dla tego co robisz. Myślałam o tym, żeby pomóc ale nie mam jak jeździć na ursynów (ja mam pod opieką 8 latka, który ze mną mieszka i muszę go odebrać ze szkoły do 17,30-óźniej lekcje...) mam 2 pokoje bo też już myślałam żeby zabrać te maluchy ale naprawdę nie mam gdzie :twisted:. Powiedziałam znajomym, zeby popytali o ten pokój ale na razie cicho

kasia1568

Post » Sob wrz 21, 2013 21:49 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

za nowe ogłoszenia :kotek: i domki dla kociaków :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Nie wrz 22, 2013 16:57 Re: Wawa- kociaki mog,a być w każdej chwili wyrzucone z dt.

przypominamy o koteczkach - bardzo pilnie potrzebują domów :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Nie wrz 22, 2013 21:33 Re: Wawa- DT na CITO (tez płatny)!!! ciągle szukam...

Bracia :love: :love: :love:
Obrazek
Nissanek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Jeep :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Marzenia11

[poprzednia][następna]