Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agłaja^..^ pisze:i ja podnoszę, moze ktoś mógłby chociaz pomóc z tym wydarzeniem na fb? tutaj na razie mało osób zaglada
alab108 pisze:Zrobiłam na szybko bazarek na karmę dla tych kotków, Tak mi źle, że nie mogę inaczej pomóc. Płakać się chce![]()
viewtopic.php?f=20&t=156763
Zyta Felicjańska pisze:Czy dalej potrzeba zrobic wydarzenie na FB? Ja mogę zrobić
Zyta Felicjańska pisze:https://www.facebook.com/events/195195497327597/?context=create
tutaj jest link i zaraz będę uzupełniaćproszę powiedzieć co dokładnie mam napisać?
Zyta Felicjańska pisze:Agłaja^..^ czy Ty też będziesz tam zaglądała i wpisywała na bieżąco co się dzieje?
Zyta Felicjańska pisze:Wystarczy jak będziesz zamieszczała posty z aktualnymi informacjami i zaprosiła swoich znajomych
Agłaja^..^ pisze:Zyta Felicjańska pisze:Wystarczy jak będziesz zamieszczała posty z aktualnymi informacjami i zaprosiła swoich znajomych
to chyba dam radęjak wchodzę na ten link wydarzenia, to nie widzę wydarzenia, strasznie ciemna jestem jesli chodzi o faceebooka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości