Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blekitny.Irys pisze:Stary ... paparazzo?
Maupa pisze:Białoszewskiego widzę, Mirona wyczuwam!
izka53 pisze:No bo układ pokarmowy to on ma zdrowy , ino gryżć nie ma jak. A jak ma co trawić , to i kupsko jak trza![]()
Flox, ja moim gotuję taką zupkę - porcje rosołowe, trochę marchewki i odrobina ryżu do sklejenia. Rosołowe gotuję długo , potem wszystkie drobne kości mielę przez maszynkę / także kręgosłup i szyję , to miękkie kości są / , mięso dodaję w całości , jakieś serduszka itp. Jakbyś takie coś zrobiła , tylko dodatkowo zmiksowała,,,,,,Jak mam czas , to nagotuję gar , poporcjuję zamrożę. Robię na bardzo gęsto , a rozmrażam zalewając wrzątkiem , wtedy jest zupka
KotkaWodna pisze::**
cium, cium - całuję czule czółka czekających cierpliwie Człowieków, ciesząc czaszkę chyba całkowitym cudem ZMARWYCHWSTANIA!![]()
resztki zgniłego banana opadły ze mnie wczoraj, ale że życie wzywało, tom się nie wyrywała na forum. A teraz przyjszłam i proszę natentychmiast ucałować w ryłko Pana Czarnego, bo jest ten, no... przystojniak i serca niewieście kradnie, o!
p.s. Lasencje też cudne, żeby nie było. Ale mnie, jako starą metalówę, czerń najbardziej kręci ^^
Za banerkową podpinkę stawiam duże piwo - wirtualne póki co, ale mam nadzieję, że kiedyś w realu i nie mam na myśli tego supermarketu
skoal! kubkiem cydru ;>
floxanna pisze:MB&Ofelia pisze:Młoda ma srebrny odcień kociej burości. A jak wszyscy wiemy bure jest piękne. Tak twierdzi moja bura marmurkowa Ofelia, a ona - jako Książniczka - zawsze ma rację![]()
Ej, ej! Książniczką (na ziarnku literatury) to ja jestem!
rastanja pisze:Witaj KotkoWodna i chrzanić banany
floxanna pisze:I kotek.zip:
rastanja pisze:Super! Kochanego ciałka nigdy nie za wiele!
floxanna pisze:rastanja pisze:Super! Kochanego ciałka nigdy nie za wiele!
Nie wiesz, co mówisz :>
rastanja pisze:floxanna pisze:rastanja pisze:Super! Kochanego ciałka nigdy nie za wiele!
Nie wiesz, co mówisz :>
Oczywiście powyższe zdanie tyczy się koteczków![]()
Jeżeli chodzi o mnie, to wcale nie kocham mojego nadmiaru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 951 gości