Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona11 pisze:A ta kicia łazienkowa została w łazience czy ma otwarte na przedsionek?
mir.ka pisze:Iwona11 pisze:A ta kicia łazienkowa została w łazience czy ma otwarte na przedsionek?
została w łazience,tam jej jest lepiej bo do przedsionka to Śnieżka cały czas chce się przedostać
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 16.09.-21.09.
16.09. pon. Beatka wiecz. brak
17.09. wtorek rano Mirka wiecz. Teresa
18.09. środa rano brak wiecz. Ewa
19.09. czwartek rano Beatka wiecz. Teresa
20.09. piątek rano brak wiecz. Agata
21.09. sobota rano brak wiecz. brak
21.09. niedziela rano brak wiecz. brak
Iwona11 pisze:Pierwsze koty za płotyUdało mi się na klatkę złapać 1 kocurka i 1 kocicę. Jutro zawiozę je na sterylki. Kocurek złapał się bardzo szybko, zawiozłam go do domu i wróciłam kontynuować łapankę. No i złapała się kotka, to chyba rodzeństwo, wyglądają identycznie i leżą teraz w klacie wtulone w siebie. Lepiej, że są dwa, bo chyba im raźniej. Okazało się, że oprócz dorosłych są tam jeszcze 4 maluszki, wielkości tych najmniejszych burasków z Chatki, albo nawet mniejsze. Bałam się, że złapałam ich matkę, ale udało mi się ją w domu pooglądać i ta złapana na pewno nie karmi.
Iwona11 pisze:Fajny ten Łatuś, na pewno kogoś zauroczy![]()
Jutro wieczorem Agata chciałaby przyjechać odwiedzić kotkę "łazienkową", napisałam do Ewy, która ma dyżur. Na razie babka, która była kotką zainteresowana, nie określiła się
terenia1 pisze:No i chyba mamy domek dla Dzidkijutro jeszcze czekam na potwierdzenie od Piotrka w sprawie sterylki Dzidki i może już w tym tygodniu Dzidka pojedzie do domku
Iwona11 pisze:Fajny ten Łatuś, na pewno kogoś zauroczy![]()
Jutro wieczorem Agata chciałaby przyjechać odwiedzić kotkę "łazienkową", napisałam do Ewy, która ma dyżur. Na razie babka, która była kotką zainteresowana, nie określiła się
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 477 gości