Niunia w nowym domku dzięki Wam!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto wrz 17, 2013 7:27 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Ja jej zrobiłam na tych stronach:

http://www.kupsprzedaj.pl/
http://krakow.gumtree.pl/
http://ale.gratka.pl
http://www.cafeanimal.pl/
www.tablica.pl

Nie wiem czy poza tymi jeszcze jakieś są.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto wrz 17, 2013 7:28 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Zastanawiałam się nad ewentualnymi nowymi fotkami, gdyby była taka możliwość.

mahob

Post » Wto wrz 17, 2013 10:12 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Magda, CatAngel daje ogłoszenia na ponad 100 portalach. Postaraj się o nowe fotki (najlepiej z błagalnym spojrzeniem), wyślij wraz z ogłoszeniem do CatAngel, a ja opłacę.
Spróbuję też wcisnąć kicię do DP na przyszły tydzień, ale też przydałoby się inne zdjęcie.

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto wrz 17, 2013 15:53 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

zebra12 pisze:Super! Dzięki kochane!!!!!
Kot rządzi w domu. Wkłada łapy do talerza, je jak szalony, śpi w łóżku. Nie lubi muzyki metalowej :lol:

Witajcie, ja myślę, że nowe zdjęcia właśnie takie weselsze np. z łapą w talerzu
też mogłyby przyciagnąć uwagę - życzę Niuni wymarzonego dobrego domu :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Wto wrz 17, 2013 20:10 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Z fotkami jest problem, bo znajomy mieszka na Azorach, ja na Kozłówku. Oboje pracujemy i nie widujemy się często. On nie ma aparatu fotograficznego ani komputera - to starszy człowiek. Ale mój kot jest naprawdę identyczny, mogę zrobić mu fotki...
A na razie zero telefonów w sprawie małej.
Obrazek

zebra12

Od: Nie lis 29, 2009 11:55

Post » Wto wrz 17, 2013 22:17 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

W kwestii zdjęć mamy problem jak widzę - do głowy przychodzi mi kilka rozwiązań:

1. czy jest możliwość, że znajomy zaakceptuje wizytę obcej osoby, która u niego w domu zrobi kotce zdjęcia? Wtedy ewentualnie będę szukać kogoś, kto mógłby te zdjęcia zrobić - ja ze swoim głupim jasiem aparatem odpadam, bo z doświadczenia wiem, że nie zrobię sensownych zdjęć czarnemu kotu - nawet przy dobrej, słonecznej pogodzie jest z tym spory problem. Dlatego trzeba kogoś poprosić. Tylko czy to wogóle wchodzi w grę?

2. Wykorzystujemy te zdjęcia, które mamy (to zdjęcie na kolanach Pani według mnie dobrze działa, nawet jeśli jest niewyraźne) i zlecimy ogłoszenia z tym co mamy (chętnie się dołożę do ogłoszeń CatAngel).

3. Z tym podstawianiem innego kota to nie wiem... jak sądzicie? Bo koty niby podobne ale jednak.... no nie wiem.

Proszę o sugestie.

mahob

Post » Wto wrz 17, 2013 22:31 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Niech to raczej będzie prawdziwa Niunia. Niech ma w oczach to "coś", co urzeknie człowieka.
I faktycznie, można dać to zdjęcie na kolanach.
Do DP wezmę jednak inne, żeby tamto się nie opatrzyło.
To kto wysyła prosbę do Cat Angel? Trzeba pamiętać, że trzeba podac maila, a na tego maila przyjdzie pierdylion postów, że trzeba potwierdzić ogłoszenie...

Bungo

Post » Śro wrz 18, 2013 7:21 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Skoro na mnie padło, to mogę zgłosić do CatAngel, tylko potrzebuję chwilę, żeby zorientować się o co chodzi z tymi ogloszeniami, bo nigdy nie korzystałam.

Edit: Po chwili przemyślenia - ja jeszcze wracam do tych zdjęć - może jednak Pan by się zgodził na to, żeby ktoś do niego podszedł zrobić fotki? Tylko Zebra musiałaby porozmawiać, czy się na to zgodzi? Jak myslicie? Bo to jest możliwe do załatwienia.

Edit 2: Juz dowiedziałam się wszystkiego o ogłoszeniach u CatAngel. Mogę zlecić. Czekam tylko na decyzję co do zdjęć.

mahob

Post » Śro wrz 18, 2013 15:19 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Napiszcie do mnie któraś na maila: zebra12@poczta.onet.pl, Jurek zrobił kilka zdjęć telefonem i mogę je przesłać mmsem. Może coś z tego się nada. Wymienimy się nr telefonu i wyślę którejś te fotki.
Obrazek

zebra12

Od: Nie lis 29, 2009 11:55

Post » Śro wrz 18, 2013 19:19 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Magda, ale ja finansuję. Jak się porozumiesz z catAngel, przeslij mi je nr konta, bo gdzies zadziałam.

Piękne zdjęcia robi BarbAnn...

Bungo

Post » Śro wrz 18, 2013 20:22 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

zebra12 pisze:Napiszcie do mnie któraś na maila: zebra12@poczta.onet.pl, Jurek zrobił kilka zdjęć telefonem i mogę je przesłać mmsem. Może coś z tego się nada. Wymienimy się nr telefonu i wyślę którejś te fotki.

I tu potrzebujemy czyjejś pomocy! bo ja kompletnie nie umiem odbierać mms-ów i na pewno nie umiem ich zgrać na kompa.
CZY KTOŚ MOŻE POMÓC? Bardzo proszę. Wystarczy, że te fotki od Zebry wrzuci na mój mail: mahob@poczta.onet.pl
Bungo - może Twoje dziecko pci męskiej by coś poradziło? Ja jestem bezradna z tymi mms-ami...

Basiu, ze zdjęciami na pewno ktoś by pomógł ale to już musi Zebra załatwić. Na razie są jakieś nowe fotki, tylko musimy się do nich dostać jakoś ;)

Z ogłoszeniami czekam na nowe fotki.

mahob

Post » Śro wrz 18, 2013 20:29 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Napisałam e-maila do zebry. Jeśli otrzymam zdjęcia to je wkleję/przekażę.

Yocia

Od: Sob sie 01, 2009 10:48

Post » Śro wrz 18, 2013 20:35 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Dziękuję bardzo Yocia :)

mahob

Post » Śro wrz 18, 2013 20:43 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

Ktoś zaproponował dom dla kotki na facebooku ale to osoba aż z Poznania... w każdym razie przekazuję informację. Jakby coś, mogę próbować skontaktować.

mahob

Post » Śro wrz 18, 2013 22:28 Re: POMOCY! Czarna 5 letnia koteczka szuka domu na cito! Kra

mahob pisze:Ktoś zaproponował dom dla kotki na facebooku ale to osoba aż z Poznania... w każdym razie przekazuję informację. Jakby coś, mogę próbować skontaktować.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]