Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:Jestem zła. Choć bardziej mi przykro. Dostałam foty kotów co kilka tygodni temu domów szukały. Dwa są łudząco podobne do Bajera i Bingo. Mamy wielkie podejrzenie ,że pewna osoba wiedząc, że łapiemy wykorzystała naszą naiwność i przyniosła małe do piwnicy. Potem zrobiła cyrk pt "znalazłam koty".
To rodzeństwo. Ile białych kotów ma smugę jakby brudu na głowie po lewej stronie. Ile pingwinków na na prawej łapci czarny pazurek i plamki w dwóch miejscach?
Koty "nie zeszły" a opiekunowie ciachać nie chcą kocic. Przykre strasznie ,że podrzuca się koty wiedząc ,że weźmiemy. Wiedząc ile mamy braków, jakie kłopoty z utrzymaniem się na powierzchni. Smutne.
Szalony Kot pisze:Ja jeszcze z tych naiwnychmoże ktoś znalazł średni dom dla swoich kotów, a potem to ten średni dom jak się znudził, to wywalił?
![]()
OKI pisze:Szalony Kot pisze:Ja jeszcze z tych naiwnychmoże ktoś znalazł średni dom dla swoich kotów, a potem to ten średni dom jak się znudził, to wywalił?
![]()
i ten średni dom przypadkiem wiedział, gdzie wywalić...
Takich ludzi nie obchodzą czyjeś braki. Kłopot z głowy i „sumienie czyste”. O kociaki zostało „zadbane” - aż chce się żyć!...ASK@ pisze:Koty "nie zeszły" a opiekunowie ciachać nie chcą kocic. Przykre strasznie ,że podrzuca się koty wiedząc ,że weźmiemy. Wiedząc ile mamy braków, jakie kłopoty z utrzymaniem się na powierzchni.
meg11 pisze:Może Asiu chcesz kolejnego? Kilkanaście minut temu zgarnęłam z korytarza bloku gdzie mieszka moja ciocia młodego niekastrowanego, młodego kocurkaktoś go wyrzucił. kot ewidentnie domowy, całą mnie obślinił jak go głaskałam.
ASK@ pisze:meg11 pisze:Może Asiu chcesz kolejnego? Kilkanaście minut temu zgarnęłam z korytarza bloku gdzie mieszka moja ciocia młodego niekastrowanego, młodego kocurkaktoś go wyrzucił. kot ewidentnie domowy, całą mnie obślinił jak go głaskałam.
Marzę o czasach gdy ślepa i głucha byłam. I mądra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 40 gości