Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 16.09.-21.09.
16.09. pon. Beatka wiecz. brak
17.09. wtorek rano Mirka wiecz. Teresa
18.09. środa rano brak wiecz. Ewa
19.09. czwartek rano Beatka wiecz. Teresa
20.09. piątek rano brak wiecz. Agata
21.09. sobota rano brak wiecz. brak
21.09. niedziela rano brak wiecz. brak
terenia1 pisze:No i czas na wielkie zmiany w Kociej Chatceszukałyśmy, szukałyśmy nowego lokalu na Kocią Chatkę, aż wreszcie znalazłyśmy
wstępnie papiery już złożone. Czekamy na decyzję i załatwienie reszty papierologii
![]()
Lokal jak nam się wydaje bardzo fajny no i bardzo rozwojowy - w sumie położony blisko tego miejsca gdzie jesteśmy, ale troszkę od drugiej strony - bliżej schroniska. Lokal 41 m składa się z dwóch pomieszczeń - jak zagospodarujemy te pomieszczenia - to jeszcze pomyślimy nad pomieszczeniem znajdującym się w piwnicach tego lokalu, o tyle fajnych że jest tam dostęp światła dziennego - i tam w okresie zimowym zajmiemy się przystosowaniem pomieszczenia na ścisłą kwarantannę dla kociaków. Cena lokalu bardzo, bardzo atrakcyjna![]()
W poniedziałek około 16.30 jestesmy umówieni na drugie ogladanie nowego lokalu - wcześniej byłam z Martą oglądać. Jesli ktoś ma ochotę podejśc z nami to zapraszamZrobimy pomiary pomieszczeń - i będziemy planowały co zrobić, co ulepszyć itd
![]()
No i bedziemy szukały pomocy fizycznej i finansowej na remont - choć nie będzie on taki masakryczny bo lokal jest całkiem przyzwoity - łacznie z wykafelkowaną podłogą. Niemniej jednak trzeba sporo pracy tam włożyć - i zdobyć nowe wyposażenie bo z tych rzeczy co mamy w starej kociarni zabierzemy niewieleno oczywiście zabierzemy koty
fruciu pisze:czy jest ktoś w końcu chętny na Śnieżkę? taka dziewczyna z pracy mnie pytała czy ogłoszenie nadal aktualne a w sumie nie wiem bo tam była jakaś wizja domu dla niej chyba
terenia1 pisze:fruciu pisze:czy jest ktoś w końcu chętny na Śnieżkę? taka dziewczyna z pracy mnie pytała czy ogłoszenie nadal aktualne a w sumie nie wiem bo tam była jakaś wizja domu dla niej chyba
Śnieżka nadal szuka domu.
W weekend do domku pojechały trzy kociaki Niebieskie Oko, Szarik i jedna z trójki schroniskowych burasków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 92 gości