ewar pisze:Nieśmiało zapytam, co z pomocą dla kotów pod moją opieką?
Ewar a kto zgłaszał Twoją kandydaturę?
Moderator: Estraven
ewar pisze:Nieśmiało zapytam, co z pomocą dla kotów pod moją opieką?
ewar pisze:Sama się zgłosiłam, ale oficjalnie chyba alma_uk.Chciałabym złożyć zamówienie w zooplusie, jest karma w korzystnej cenie, nie wiem, dokąd będzie promocja i stąd moje pytanie.
Chciałabym wykorzystać to, że są dobre ceny głównie suchej karmy, a ona będzie mi bardzo potrzebna zimą.Teraz karmię głównie mokrą, podrobami...itd.
villemo5 pisze:Cieszę się, że informacja nadleciała
NITKA/KARINKA jesteś niezastąpiona.

...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cqmeggi 2 pisze:Witajcie czarownice.Odwiedziłam dziś forumową czarownicę - Joarkadie w szpitalu. Asia w miarę czuje się dobrze, ładnie wygląda jest zakwalifikowana do przeszczepu dwóch organów. Czeka teraz na dawcę. Nudno jej tam, te leżenie i czekanie. Najważniejsze , że dostała szanse.
Byłyśmy na spacerku w ogrodzie u szpitalnych kotków.

psiama pisze:ewar i słusznie, żeś się upomniała
Przecież wygrałaś.psiama pisze:meggi 2 pisze:Witajcie czarownice.Odwiedziłam dziś forumową czarownicę - Joarkadie w szpitalu. Asia w miarę czuje się dobrze, ładnie wygląda jest zakwalifikowana do przeszczepu dwóch organów. Czeka teraz na dawcę. Nudno jej tam, te leżenie i czekanie. Najważniejsze , że dostała szanse.
Byłyśmy na spacerku w ogrodzie u szpitalnych kotków.
O rany !!! Meggi, proszę, pozdrów, wycałuj i mocno od nas ścisnij. Ogromnie kciuki za przeszczep. Powiedz jej, że czekamy tutaj, niech się szybciutko zbiera z powrotem do nas
pozdrowie i uściskam. Asia na pewno się ucieszy. Karinka rośnie i już zaczyna fajnie gadać.
W miarę moich możliwości pomagam jej w tej naszej abstrakcyjnej służbie zdrowia. Musi być
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 32 gości