To bardzo prosteBasia_Blue pisze:wczoraj w BISie NK pokonała 3 albo 4 inne kotki-kastratki natomisat dziś była jednyną nominowaną. Swoją drogą, jeśli ktos mi może wyjaśnić jak tos ie stało, to chętnie się dowiem![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
To bardzo prosteBasia_Blue pisze:wczoraj w BISie NK pokonała 3 albo 4 inne kotki-kastratki natomisat dziś była jednyną nominowaną. Swoją drogą, jeśli ktos mi może wyjaśnić jak tos ie stało, to chętnie się dowiem![]()
ewkaa pisze:To bardzo prosteBasia_Blue pisze:wczoraj w BISie NK pokonała 3 albo 4 inne kotki-kastratki natomisat dziś była jednyną nominowaną. Swoją drogą, jeśli ktos mi może wyjaśnić jak tos ie stało, to chętnie się dowiem![]()
jak wczoraj ogłoszono, ze BIS kastrakek wygrała "znowu" kotka Grey Shadow, to reszta konkurencji postanowiła sobie darowac drugi dzień wystawy, bo wiadomo było JAK to się skończy
ewkaa pisze:To bardzo prosteBasia_Blue pisze:wczoraj w BISie NK pokonała 3 albo 4 inne kotki-kastratki natomisat dziś była jednyną nominowaną. Swoją drogą, jeśli ktos mi może wyjaśnić jak tos ie stało, to chętnie się dowiem![]()
jak wczoraj ogłoszono, ze BIS kastrakek wygrała "znowu" kotka Grey Shadow, to reszta konkurencji postanowiła sobie darowac drugi dzień wystawy, bo wiadomo było JAK to się skończy
Gosiak104 pisze:Ufff, nogi dawno mnie tak nie bolały jak dzisiaj![]()
Całe szczęście, że NK była wynoszona tylko do BIC, przynajmniej ręce mi nie odpadłyi miałam siłę trzymać pana BUR, tak, tego samego co wczoraj. Za to dzisiaj był grzeczny, nawet sędzia Stephanie dopytywała czy to aby ten sam kot
anulka111 pisze:Gratulacje,ze tak dobrze poszlo
MAGDZIOL pisze:ewkaa pisze:To bardzo prosteBasia_Blue pisze:wczoraj w BISie NK pokonała 3 albo 4 inne kotki-kastratki natomisat dziś była jednyną nominowaną. Swoją drogą, jeśli ktos mi może wyjaśnić jak tos ie stało, to chętnie się dowiem![]()
Bardzo mi się podoba to wyjaśnienie![]()
![]()
Basia gratuluje
Za wizytówką jest link zajrzyj
MariaD pisze:Obsikała burma Gosię?![]()
negretka pisze:Gratulacje dla N.K.![]()
Na filmikach wygląda bardziej rudo niż w rzeczywistości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 28 gości