Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:dzis ogladala nasze ksiazeczki zdrowia- no niech mi ktos powie po co ,skoro nasze- my jej nie ogladamy ksiazeczki
Zaraz muszę poszukać książeczki dużej i oglądać. Niech się boi![]()
Fasolka
Hannah12 pisze:Hej Fasolko, a ja dzisiaj znowu zrobiłem sioo na korytarzu, jakaś magiczna siła każe mi to robić.
Haker
Hannah12 pisze:Chyba jednak mnie kochają, bo duży tylko łagodnym głosem powiedziała, Haker wiesz, że tutaj nie wolno robić sioo, dlaczego tutaj zrobiłeś. Cóż odpowiedzi się nie doczekał. Potem z dużą wyprali chodnik i wyczyścili podłogę. A teraz każde z nich pracuje przy swoim laptopie a ja leżę na biurku między dwoma kompami. Od czasu do czasu ogonek czy łapkę położę na klawiaturze. Fajnie się nam tak w trójkę pracuje.
Haker
Hannah12 pisze:Chyba jednak mnie kochają, bo duży tylko łagodnym głosem powiedziała, Haker wiesz, że tutaj nie wolno robić sioo, dlaczego tutaj zrobiłeś. Cóż odpowiedzi się nie doczekał. Potem z dużą wyprali chodnik i wyczyścili podłogę. A teraz każde z nich pracuje przy swoim laptopie a ja leżę na biurku między dwoma kompami. Od czasu do czasu ogonek czy łapkę położę na klawiaturze. Fajnie się nam tak w trójkę pracuje.
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Meteorolog1 i 14 gości