Wiejskie Kociambry-Życie toczy się dalej-jestem silna

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 15, 2013 12:41 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Ja też myślami z Tobą ...
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Nie wrz 15, 2013 12:45 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

jak się czujesz?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie wrz 15, 2013 15:06 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Kociamko? :(

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie wrz 15, 2013 16:05 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Myśle, ze dziś ma tyle na głowie, że nie wie jak się czuje..jak to kociamka..
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie wrz 15, 2013 16:29 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Dziękuję Dziewczyny za obecność
niewiele napiszę Dzisiaj bo dopiero rozlatuję się teraz na kawałki
Myślałam że po pogrzebie będzie lepiej ,lżej a jest gorzej niż myślałam
mam wrażenie że rozsypuję się jak piasek :cry:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie wrz 15, 2013 16:33 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Bo przedtem musiałaś się trzymać, aż do końca tych wszystkich spotkań rodzinnych. A teraz już nie musisz. Wiemy, rozumiemy to.
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Nie wrz 15, 2013 16:37 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Iwuś, dopiero opadają emocje. Masz prawo się tak czuć. Postaraj się teraz odpocząć. Rozsądek nakazuje, zjeść i odpocząć. Posłuchaj musisz odespać ten trudny czas Twojego życia. Przytul zwierzakowo, wyrycz się już teraz tak normalnie, bez stresu i myśli o tym,że musisz jeszcze coś załatwić, zrobić... Pamiętaj masz tutaj wielu przyjaciół. Kochamy Ciebie i jesteśmy razem z Tobą.
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie wrz 15, 2013 17:12 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Tak, Kociamko, zjedz, przytul zwierzaczki i zaśnij. Odpocznij. Daj sobie czas, niech organizm odpoczywa, Biedactwo kochane.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie wrz 15, 2013 18:57 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Iwuś, postaraj się wyciszyć i odpocząć. A jak już chcesz rozmyślać to przywołuj tylko te szczęśliwe i radosne chwile spędzone z Mamą. Ja wiem nasza natura jest taka, że analizujemy czy wszystko dobrze zrobiłyśmy, a może trzeba było tak, a może, tak. Ale to nie ma sensu, gdyż w danym momencie postąpiłaś i podjęłaś decyzję najlepszą jaką mogłaś.
Proszę nie zadręczaj się.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie wrz 15, 2013 20:36 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

przysiądę z dobrymi myślami
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie wrz 15, 2013 20:44 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Przytulamy :( .
Daj sobie czas na żałobę, na pogodzenie się z tą stratą. I nie zapominaj dbać o siebie.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon wrz 16, 2013 6:52 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Wiecie Dziewczyny ja z tych emocji zapomniałam tego znicza w domu
ale Basia z Mirkiem niezawodni ,pewnie czuli że będę w innym świecie i zabrali piękny znicz i zapalili za nas Wszystkich
ja zabrałam ze sobą malutkiego kotka z filcu i wrzuciłam Mamie do grobu przeciez tak Kochała Koty
a kotek wolno spadł i tak ładnie się tam ułożył
Madzia mimo że był bukiet na trumnie od wnuków z herbacianych róż,ukochant kwiaty Mamy to jeszcze miała ze sobą taką różę,herbaciane to roże którymi chce się podziękować,to kwiaty wdzięczności za wszystko
Miałam czas dla siebie ,położyłam głowę na trumnie i mówiłam do Mamusi
powiedziałam dużo,że Ją Kocham i juz zawsze będe Kochać,przeprosiłam mocno za wszystko co nie tak mogło być,podziękowałam za wszystko nawet za to że moje łzy kapały na wieko,powiedziałam że Jesteście cały czas
potem przyszedł kuzyn i zamarł bo z bukietu w moje włosy wplątała się osa
nie powiedział mi tylko delikatnie ją wyciągnął,wiedział ze moge wpaśc w panikę a ukąszona no niestety mam alergię

Nie wiem dlaczego mam potrzebę pisania tego
może jest odrobinę lżej gdy piszę nie wiem

Basia z Mirkiem przyjechali się wczoraj pożegnać,przytulić
Oni rozumieją wszystko

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon wrz 16, 2013 7:26 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

przytulam, wszystko zrobiłaś dobrze, wszystko zrobiłaś z miłością. Lepiej się nie da.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon wrz 16, 2013 8:41 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

To cenne, że chcesz o tym pisać, że potrafisz i, że masz komu..
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

[poprzednia][następna]