Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:A tą zupkę już mu dawałaś? Je czy niechętnie?
Gibutkowa pisze:A tą zupkę już mu dawałaś? Je czy niechętnie?
Szymkowa pisze:Aniu, byłaś z Jasiem u dr Ewy. Co mówiła?
LenamaLeona pisze:Anna61 jestem na forum od niedawna ale ostatnio ciągle trafiam na Twoje wątki. Jasiu, ile razy patrzę na jego zdjęcia to nie mogę sie nadziwić, że ta bieda chodzi, je, ma kontakt z otoczeniem, że chce mu sie żyć!. To niesamowicie wyniszczony kociak. Myśle, że nikt nie zająłby sie nim lepiej niż Ty, Aniu. A juz to że go nosiłaś, zeby mu sie odbiło...nie można o niego zadbać lepiej
![]()
Przy okazji chciałam sie dowiedzieć jak to jest z mięskiem czy to ma znaczenie czy dajesz gotowane czy surowe?
Zachęcam do wsparcia finansowego Jasia. Aniu, co jeszcze mogłoby się przydać dla Jasia?
kasia1568 pisze:Aniu, u mnie są 2 takie budki,. Kupiłąm dla moich 2 kotów ale nie bardzo chcą w nich spać. Jest używana ale nie widać żadnych śladów.
Jeśli chcesz prześlę dla Jasieńka tylko nie zdążę przeprać- odświezyć. Jeśli tak to napisz dokłądnie adres (ten sam jak na przelewy?). Wysłąłabym jutro to moze na wtorek Jasio by już miał
kasia1568 pisze:Ok jutro wyśle<3 żeby kruszynek mial swoje cieplutkie
puszatek pisze:ślicznie będzie w takiej budce wyglądać i cieplusioAniu, nadal podejrzewasz fipa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości