3 malutkie glizdki i 2 starsze kociątka :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 12, 2013 21:12 3 malutkie glizdki i 2 starsze kociątka :)

Witam :)
Niedawno mojej kuzynce przybłąkała się kotka. Kuzynka, okazując dobre serce kotka wzięła i nakarmiła. Od tego czasu kot stał się stałym bywalcem w jej domku :) Jednak niedawno kotka urodziła 2 małe kociątka. Na chwilę obecną mają coś około 2 tygodni. Kilkanascie dni pozniej mój mały kuzynek leci do swojej mamy mówiąc " Mamo ! Kotka przyniosła 3 małe myszki!" Jak się okazało wcale nie sa to myszki, a 3 małe kociątka, które nie wiadomo skąd się wzięły, ale są. Kocia mama wychowuje całą 5. Szukamy im wspaniałych domków, kochających rodzin, gdzie jedzenia zawsze będzie pod dostatkiem, nie wspominając już o ciepłym kąciku :)
Mam tylko zdjęcia 3 małych "myszek" nie wiem jakie to płci, ale w sobotę jadę do kuzynki porobic im zdjęcia, wtedy dokładnie będę wiedział co i jak :) Niestety teraz dysponuję, tylko marnym zdjęciem z komórki -.- Obrazek

Dodam, że kuzynka mieszka w Pszowie ( okolice Wodzisławia Śląskiego, Rybnika, Żor, Świerklan .... )
Preferowany odbiór osobisty, jednak gdy osoba będzie na 100% pewna i zakochana w kociaczku, myślę , że będzie możliwosc przejazdu z kociakiem do Rybnika ( bądź bliżej )

Serdecznie dziękuję i zapraszam ! :)

Damiangawlas

Od: Czw wrz 12, 2013 20:55

Post » Czw wrz 12, 2013 21:48 Re: 3 malutkie glizdki i 2 starsze kociątka :)

zagladam:)

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Pt wrz 13, 2013 15:29 Re: 3 malutkie glizdki i 2 starsze kociątka :)

Hopsamy ! Szukamy domków!

Nikt nie chce koteczka ? :(

Damiangawlas

Post » Sob wrz 14, 2013 11:05 Re: 3 malutkie glizdki i 2 starsze kociątka :)

Po oddaniu maluchów kotkę trzeba wysterylizować, żeby już więcej nie rodziła :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob wrz 14, 2013 11:17 Re: 3 malutkie glizdki i 2 starsze kociątka :)

kocięta muszą mieć przynajmniej 8tyg,żeby szły do adopcji. Trzeba odrobaczyć, odpchlić a nastepnie zaszczepić. I koniecznie zrobć wizyte przedadopcyjną, w ciemno sie kociąt nie daje bo pełno nienormalnych ludzi się zgłasza.

miki27

Od: Nie cze 12, 2011 21:23

Post » Sob wrz 14, 2013 17:38 Re: 3 malutkie glizdki i 2 starsze kociątka :)

Czy one idą do adopcji ? Nie rozumiem trochę. chodzi mi o to , że będą ciągle u kuzynki w domu, aż skończą 8 tygodni, poźniej jak ktoś się zgłosi, to oczywiście, że do niego podjedziemy i zobaczymy jakie warunki jest w stanie dac kotkowi. Jeden kocurek ma już dom pewny na 100% - pójdzie do koleżanki, koniecznie kocur. Natomiast druga koleżanka musi je najpierw zobaczyc , jak wyglądają i jak się jej spodobają to weźmie.. Co nie zmienia faktu, że i tak 3 kociątka dalej szukają domku ;( A fotki jutro ! :*

Damiangawlas