Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewa_mrau pisze:tak, wezmę Go
transport się załatwi
czy deklarujesz się pomóc ździebko w sfinansowaniu karmy i leczenia?
tymczasów u mnie jest trochę i pomału nie wyrabiam finansowo
znikam z netu, proszę dzwoń lub napisz sesemesa lub puść pustaka - oddzwonię
nie mam komputera w domu
nie ma mnie w pracy - jestem na urlopie (wpadam jeno co parę dni sprawdzić pocztę)
... mry!
EwaRe pisze:Jeżeli będzie DT to Koteria powiedziała, że postara się pomóc, zresztą Jokot też...tylko musi być DT. Tam nie ma Panów strażników, a wielki płot i niestety to ambasada Rosji więc nie wpuszczą do siebie za żadne skarby, a mają ogromny teren. Jeżeli naprawdę deklarujesz się jako DT (to naprawdę póki co mały dzikusek) to napiszę do Fundacji o pomoc w złapaniu, tylko muszę mieć pewność, że jest DT. Dobrze widzę, że jesteś z Łodzi? - niestety nie jestem zmotoryzowanaKotek z tydzień temu sam zaczął jeść, usłyszałam, że kociaki same jedzą od 8-12 tygodnia.
kotkubinat pisze:ewa_mrau pisze:tak, wezmę Go
transport się załatwi
czy deklarujesz się pomóc ździebko w sfinansowaniu karmy i leczenia?
tymczasów u mnie jest trochę i pomału nie wyrabiam finansowo
znikam z netu, proszę dzwoń lub napisz sesemesa lub puść pustaka - oddzwonię
nie mam komputera w domu
nie ma mnie w pracy - jestem na urlopie (wpadam jeno co parę dni sprawdzić pocztę)
... mry!
Ewa, ja Ci pomogę finansowo. Podaj konto na priva. Żal mi tego kota ale....ja sama mam alergię. Na psy. Ciężka alergię kończącą się ropnym katarem, problemami z zatokami. ja wiem, co to jest. Jednak sytuację kociaka trzeba rozwiązać. Dla tego - pomogę finansowo, pomogę w ogłaszaniu. Na tymczas nie wezmę. Mieszkam w Londynie....Tylko tak mogę pomóc.
ASK@ pisze:co z malym?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości