Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Milena_MK pisze:ło matko, to może winko?
vanesia1 pisze:A co Ty taka Madzia, nie nasza czy jak?Nie ma "nie lubię" - zdrowie kota pijesz i już!
![]()
NatjaSNB pisze:Milena_MK pisze:ło matko, to może winko?
ble...![]()
![]()
vanesia1 pisze:A co Ty taka Madzia, nie nasza czy jak?Nie ma "nie lubię" - zdrowie kota pijesz i już!
![]()
No... ja bardzo innaJa to pijam Bailey's, Sheridana i wódkę z sokiem
![]()
To zrobię sobie drinka po mojemu i pijemy za zdrowie Czarnulki![]()
NatjaSNB pisze:No... ja bardzo innaJa to pijam Bailey's, Sheridana i wódkę z sokiem
![]()
To zrobię sobie drinka po mojemu i pijemy za zdrowie Czarnulki![]()
Milena_MK pisze: jeden kielon i mnie zamula.
NatjaSNB pisze:Resztę pić będę z Wami 18go
NatjaSNB pisze:18go na urodzinach Czarnej Tosi
Milena_MK pisze:
aaaa ok, i potem 28 na urodzinach T&B, a następnie 29.09 pijemy za to, że Elisia jest z nami już roka w ogóle to dzisiaj pijemy także za 5-ty miesiąc Beniaminka i 2 miesiąc jego mieszkania z nami (jak to mój kolega z pracy powiedział "jest co świętować, że też udało mu się z tobą przeżyć...")
Kociara82 pisze:czesc Mala Czarna i spolka
wybaczcie moja nieobecnosc... ale bylo mi to potrzebne.
Cos we mnie peklo...
bede nadal zagladac to moich forumowych kocich milosci, ale juz nie tak czesto jak kiedys...
vanesia1 pisze:Ach te okazja do wypicia...jakby się tak człowiek zastanowił dobrze, to uzbierałoby się całkiem sporo. Powiem Wam, że ja niedawno oduczyłam się piwa ze sokiem. Kiedyś bez soku nie przeszło, teraz dam radę. Generalnie ciągnie mnie teraz do ciut bardziej wytrawnych smaków a kiedyś wyłącznie słodkie alkohole wchodziły w gręA lubicie Martini? Ja bardzo lubię właśnie białe, takie wermutowe
Kociara82 pisze:Tosienkodzis mamy piatek trzynastego a to Dzien Czarnego Kota
Buziam wiec z tej okazji i zycze spelnienia wszystkich kocich marzen
no co wy, dziewczynyWy jestescie akurat wporzo, ale jest na tym forum pare osob, ktore dzialaja mi na nerwy. Niestety, ale juz nie jest tu tak rozowo, jak bylo kiedys, na poczatku, kiedy tu "raczkowalam"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Fatka, MB&Ofelia i 66 gości