Ostatnio naprawdę jest co robić

MAGNESY NA LODÓWKĘ
Pochodzą z Padang z Zachodniej Sumatry i przestawiają tradycyjny dom ludu Minankabau, który zamieszkuje od stuleci (jeśli nie od tysiącleci) te tereny. Ludzie Minankabau są piękni, uprzejmi, rodzinni i bardzo gościnni. Ich kuchnia jest niemożliwie ostra . Tkają piękne tkaniny (z jednego ich rodzaju są zrobione magnesy) i robią charakterystyczny batik (czyli barwią tkaniny w różne wzory).
tak wygląda oryginał:

A tak magnesy

1. Fiolety i róże i złocistości

2. Czerwono-złoty

3. Szaro-buro-złoty

4. Złocisty - ma mały defekt, na szczęście naprawialny, co postaram się zrobić, kiedy uzyskam narzędzia

Nawet nie wiecie, jakie to trudne, żeby znaleźć tu sklep z pamiątkami

UWAGA!
Warunki licytacji

1. Licytacja trwa do 22 września włącznie.
2. Zastrzegam sobie prawo do jej odwołania, bo magnesy będą podróżować w walizce, w luku bagażowym - to będą aż cztery okazje, żeby się zgubiły. Stąd termin zakończenia licytacji - będziemy wiedzieć na pewno, że doleciały i unikniemy niepotrzebnych transakcji

3. Koszt wysyłki pokrywa kupujący. Myślę, że warto wysyłać je listem poleconym, ale na własną odpowiedzialność kupującego możemy się umówić na inną formę doręczenia. Oczywiście możliwy jest odbiór osobisty w Krakowie

4. Cały "dochód" z magnesów będzie przeznaczony na działania Operacji Zabieg (zabiegi sterylizacji), włącznie z kosztami wysyłki (moja taka jakby "cegiełka"

5. Numer konta i dane do przelewu znajdują się na stronie internetowej Fundacji "Pod Jednym Dachem".
6. W kwastii tytułu przelewu, adresu i innych pytań proszę o maila: ania@podjednymdachem.org

Pozdrowienia z Równika

(jeszcze chwilę tu jestem, więc może uda się skombinować więcej