PIĘKNY(acz nieco kulawy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZEKAŁ!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 01, 2013 18:21 Re: Franuś miał umrzeć.Po operacji,Farnuś żyje,łapka uratowa

Za Franusia :ok: :1luvu:

karolink

Od: Pon paź 09, 2006 20:40

Post » Nie wrz 01, 2013 22:06 Re: Franuś miał umrzeć.Po operacji,Farnuś żyje,łapka uratowa

Franuś bidulinek teraz tak spędza czas. Nie biega, nie skacze, tylko chowa się pod kołdrę i śpi. Czasami tak się zakopie, że nie mogę go znaleźć :(
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon wrz 02, 2013 10:19 Re: Franuś miał umrzeć.Po operacji,Farnuś żyje,łapka uratowa

nie choruj Franusiu, bo się Duża martwi :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Wto wrz 03, 2013 20:45 Re: Franuś miał umrzeć.Po operacji,Farnuś żyje,łapka uratowa

Zaglądam, żeby się przywitać po dłuższej nieobecności. Co z Franusiem, bo podczytuję że z łapką juz dobrze, tylko teraz znowu infekcja? Trzymamy kciuki za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok:
Wiesiu, pozwolę sobie podkraść zdjęcia, bo chyba niedługo będziesz szukała domku dla chłopaka?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto wrz 03, 2013 22:01 Re: Franuś miał umrzeć.Po operacji,Farnuś żyje,łapka uratowa

A ja już zaczynam podejrzewać Franusia o maczanie pazurków w tym, żeby tylko tego domu nie szukać. Co pomyślę, że trzeba go zacząć ogłaszać, to on natychmiast wykombinuje chorobę :wink:

Ale dzisiaj chłopaczek lepiej się czuje, widać że antybiotyk działa :ok: Pogonił już Lilutka :twisted: znaczy wracają siły :P

Witaj Ewelinko Obrazekfaktycznie dawno nie zaglądałaś
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto wrz 03, 2013 22:06 Re: Franuś miał umrzeć.Po operacji,Farnuś żyje,łapka uratowa

no, no, no... niech Franuś nie przyzwyczaja się za bardzo, bo na pewno gdzieś czeka na niego domek :wink:
A Lilutek jak zwykle cudeńko. Z tej koteczki promieniuje taki stoicki spokój, czułość i wrażliwość :1luvu: Kochana jest!
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto wrz 03, 2013 22:20 Re: Franuś miał umrzeć.Po operacji,Farnuś żyje,łapka uratowa

ewexoxo pisze:no, no, no... niech Franuś nie przyzwyczaja się za bardzo, bo na pewno gdzieś czeka na niego domek :wink:

mnie się marzy dla niego mądry, odpowiedzialny domek, najlepiej forumowy :oops: . Franuś jeszcze utyka na łapkę i ciągle musi na nią uważać
ewexoxo pisze:A Lilutek jak zwykle cudeńko. Z tej koteczki promieniuje taki stoicki spokój, czułość i wrażliwość :1luvu: Kochana jest!

tak, tak, Lilusia to jest aniołeczek :love: I moje oczko w głowie :love:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon wrz 09, 2013 22:51 Re: Franuś miał umrzeć.Po operacji,Farnuś żyje,łapka uratowa

Dzisiaj byliśmy z Franusiem u pani doktor i leczenie zakończone :ok: Franuś nie kicha, nie kaszle, wszystko w porządku, w związku z tym nie przedłużamy już antybiotyku. Łapki chorej używa, jeszcze utyka, jeszcze ta łapka jest chudsza od pozostałych, ale kiedyś osobiście widziałam jak drapał się nią za uchem :1luvu:

Powoli zaczniemy rozglądać się za domkiem, bo chłopak się zasiedział :mrgreen: oj, zasiedział
Obrazek
no i ciałka mu przybyło :D z 2,30 kg jak go brałam z lecznicy, teraz do 4 kg się doszło :mrgreen:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto wrz 10, 2013 5:57 Re: Franuś miał umrzeć.Po operacji,Farnuś żyje,łapka uratowa

Franuś :1luvu: tak trzymaj :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Wto wrz 10, 2013 8:02 Re: Franuś miał umrzeć.Po operacji,Farnuś żyje,łapka uratowa

zuzia96 pisze:Obrazek
no i ciałka mu przybyło :D z 2,30 kg jak go brałam z lecznicy, teraz do 4 kg się doszło :mrgreen:

jedyne co mi przychodzi do głowy do głośne: ŁAŁ!!!
Wiesiu, jesteś CUDOTWÓRCZYNIĄ! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Śro wrz 11, 2013 23:11 Re: Franuś miał umrzeć.Po operacji,Farnuś żyje,łapka uratowa

Franuś jest pogromcą much :strach: dzisiaj ma dwie na sumieniu. Jednej udało mi się uratować życie. Jak tylko jakaś mucha wpadnie do mieszkania, to Fran gania jak opętany, skacze po oknach, żeby tylko ją dopaść, nie zważa zupełnie na swoją nie w pełni sprawną jeszcze łapkę. Nawet jak śpi, to zawsze wyczuje muchę, wygląda to tak, że śpiący dotąd słodko Franuś nagle skacze po całej chałupie, to już teraz wiem, że właśnie mamy w domu muchę :mrgreen:
A jak tę muchę w końcu dopadnie to niesie ją w pysku na środek dywanu i tam wypuszcza, żeby się nią pobawić :evil: Nie zawsze zdążę biedną muszkę uratować :(

Francesco prowadzi obserwacje muchy na suficie
Obrazek

że co...? że ja...? że muchy morduję...? :roll:
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw wrz 12, 2013 10:45 Re: Franuś miał umrzeć.Po operacji,Farnuś żyje,łapka uratowa

zuzia96 pisze:Obrazek

[/quote]

Cudny chłopak, jak malowany :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto wrz 24, 2013 18:39 Re: Franuś miał umrzeć.Łapka uratowana,Franuś żyje i szuka d

najbardziej ulubione miejsca Franusiowego relaksu :D
Obrazek

Obrazek
i stałe pozycje relaksacyjne :D
Obrazek

Obrazek

w taki to właśnie sposób Franuś oczekuje na swój własny DOM!
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto wrz 24, 2013 19:02 Re: Franuś miał umrzeć.Łapka uratowana,Franuś żyje i szuka d

Od samego patrzenia moąna się zrelaksować :D cudny po prostu!
Ale przecież to widać :D
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Pon wrz 30, 2013 21:37 Re: Franuś miał umrzeć.Łapka uratowana,Franuś żyje i szuka d

Z Franusia zrobił się wielki kocurro :wink: Mógłby już iść do DS, tylko czy ktoś zechce taaakiego kota?? :wink:

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]