Pilnie potrzebny dom!! Warszawa Wola

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 11, 2013 20:21 Pilnie potrzebny dom!! Warszawa Wola

Witam,
Kotek/kotka (nie znam płci) koło Dworca Zachodniego pilnie szuka domu tymczasowego a najlepiej stałego. U nas zostać nie może. Mieszka na podwórku i jest dokarmiany ale idzie zima i niestety sam nie da rady. Jest trochę dziki ale się oswaja. Strasznie jest samotny i ciągle miauczy.Szuka towarzystwa innych kotów, niestety one go przeganiają (w tym mój) :/ Jeżeli ktoś ma warunki żeby go przygarnąć to naprawdę będzie miał dużo radości bo kotek jest uroczy ♥

Sprawa jest o tyle pilna, że mam na podwórku ciężarną kotkę. Musze ją wyłapać zanim będą nowe kociaki. A niestety nie mogę rozstawić klatki jak ten maluch biega. Dlatego musi szybko znaleźć dom!

Kontakt: forum, fb, lub na shakala@dotrealm.pl
Wrzucam też link do posta na fb https://www.facebook.com/renia.nakonieczna/media_set?set=a.720607464632964.1073741825.100000511519640&type=1
Jeżeli ktoś ma konto i ma ochotę udostępnić to zapraszam.

Ps. gdzie można wypożyczyć klatkę łapkę w Warszawie? Najlepiej gdzieś w okolicach Wola, Ochota, Bemowo.
Wiem, że w Koterii mają ale to dla mnie strasznie daleko komunikacją miejską i jeszcze z kotem :/
Więc jak macie jakieś namiary bliżej to poproszę. :)

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

shakala

Od: Pt lip 05, 2013 14:48

Post » Śro wrz 11, 2013 21:33 Re: Pilnie potrzebny dom!! Warszawa Wola

Kocie sliczne:)

Czarna puma