Katy pisze:Dziewczyny, doczytałam... Trochę za bardzo popłynęłyście...
Katy, bo my juz stare jesteśmy i tylko gadanie nam zostało

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amidalka pisze:a ja się pytam czemu od godziny trzynastej dzisiaj w tym wątku nie otwierają mi się linki do zdjęć Stachaja chcę zobaczyć szwy
Dorota pisze:Nie chce Stacha!
Stachu, cieszysz sie?!
wacka pisze:faceci to próżne istoty, na pewno Mu się to uwielbienie spodobało i dlatego sie nie odzywa, czeka na więcej![]()
wacka pisze:Nie ma to jak poczytać przed snem wątek "o Stachu", "dla Stacha", "ze Stachem"
dawno się tak nie ubawiłam.
faceci to próżne istoty, na pewno Mu się to uwielbienie spodobało i dlatego sie nie odzywa, czeka na więcej![]()
Nezia pisze:Dorota pisze:Nie chce Stacha!
Stachu, cieszysz sie?!
Dorota, ja mam swojego nie-Stacha, ale dzielnie sekunduję dziewczynomtyle determinacji, tyle zapału, należy to docenic...
![]()
pstryga pisze: ale w zyciu bym nie przypuszczała ,ze aż tak poczytny wątek założe![]()
Dorota pisze:Nezia pisze:Dorota pisze:Nie chce Stacha!
Stachu, cieszysz sie?!
Dorota, ja mam swojego nie-Stacha, ale dzielnie sekunduję dziewczynomtyle determinacji, tyle zapału, należy to docenic...
![]()
Iiii...
A ja nie chce - bo nie! Hm... Bo tak!
wacka pisze:pstryga pisze: ale w zyciu bym nie przypuszczała ,ze aż tak poczytny wątek założe![]()
I jaki miły wątek, Pstryga![]()
Eeee, one nie nachalne, nie zauważyłaś, że te co najwięcej pisały to już zajęte? Nie zabieraj marzeńNiech sobie popiszą, tak się dobrze czyta
w powodzi innych smutnych wątków.
A taki wrażliwy Stach co to kotka chce, to rzeczywiście wyjątkowy egzemplarz, dlatego rzuciły się jak piranie.![]()
Piszcie dziewczęta, bez krępacji, piszcie...
Nezia pisze:wacka pisze:pstryga pisze: ale w zyciu bym nie przypuszczała ,ze aż tak poczytny wątek założe![]()
I jaki miły wątek, Pstryga![]()
Eeee, one nie nachalne, nie zauważyłaś, że te co najwięcej pisały to już zajęte? Nie zabieraj marzeńNiech sobie popiszą, tak się dobrze czyta
w powodzi innych smutnych wątków.
A taki wrażliwy Stach co to kotka chce, to rzeczywiście wyjątkowy egzemplarz, dlatego rzuciły się jak piranie.![]()
Piszcie dziewczęta, bez krępacji, piszcie...
No widzisz, Wacka, a one już poszły spać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 29 gości