basidrak20 pisze:Ją wariuje. Idę do wczoraj a Kajtol za mną. Pić mu się chce. Wodę odkrecac muszę jaśniej Panu
Przetłumacz bo nie łapię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
basidrak20 pisze:Ją wariuje. Idę do wczoraj a Kajtol za mną. Pić mu się chce. Wodę odkrecac muszę jaśniej Panu
basidrak20 pisze:basidrak20 pisze:Ją wariuje. Idę do wczoraj a Kajtol za mną. Pić mu się chce. Wodę odkrecac muszę jaśniej Panu
Idę do wc . W telefonie słownik włączony i własną historię pisze hehe
Ewa L. pisze:Tadammmmm......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i setkę mamy
barbarados pisze:basidrak20 pisze:Ją wariuje. Idę do wczoraj a Kajtol za mną. Pić mu się chce. Wodę odkrecac muszę jaśniej Panu
Czesiek prtowadzi do kuchni , żeby z nim przez okno powyglądać . Kot siada na parapecie , ja sie opieram na stole i patrzymy . Jak coś jedzie albo idzie to Czesio patrzy na mnie , czy też to widzę . I gada .
basidrak20 pisze:Mbie wczoraj Zolza chciała w konia zrobić. Daje im codziennie jedną sasetke mokrego na pół. I rąk zjada większość Zolza bo Kajtek tylko sos wylizuje. Nie było mnie od środy. TZ się zajmował. Więc wchodzę do kuchni a ta franca swoje serenady. Miauczy. Ociera się woec po.yslalam że nie dostała nic przez te dni. Otwieram szafke i słyszę. Dostały dziś już. Nie dawaj. Zolza jest takim lakomczucham że zje co widzi.
Ewa L. pisze:barbarados pisze:basidrak20 pisze:Ją wariuje. Idę do wczoraj a Kajtol za mną. Pić mu się chce. Wodę odkrecac muszę jaśniej Panu
Czesiek prtowadzi do kuchni , żeby z nim przez okno powyglądać . Kot siada na parapecie , ja sie opieram na stole i patrzymy . Jak coś jedzie albo idzie to Czesio patrzy na mnie , czy też to widzę . I gada .
Towarzyski albo świadka ludzkiego potrzebuje bo on kocia straż obywatelska.
Ewa L. pisze:Znaczy że czas o nowym wątku pomyśleć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości