Do skakania na brzuch nawet szafy nie potrzeba, jak się ponad 5 kg Tadzika mocno rozpędzi i hycnie z podłogi na oparcie kanapy i stamtąd z całym impetem na człowieka, to uderzenie zapiera dech
Panowie Kocurowie "Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"
No, śmiesznie jej dynda jak szybko idzie Ale za zdrowe to to nie jest, tak więc myślę, że 4kg będzie w sam raz. Żebym miała jeszcze co przytulać E, to moja grzecznie włazi, żadnego skakania!
moja ostatnio, w ramach zabawy z psem, co ją po łóżku przegonił, z impetem odbiła mi się od głowy - mnie, biednej, śpiącej - i zeskoczyła na podłogę. zazdroszczę grzeczności
Omg, zaraz nadrabiam z czytaniem, masakra ile zajęć i wszystkiego! Przyszły tydzień to samo. Steven radzi sobie bardzo dobrze, nawet kiedy zostaje sam, zazwyczaj przesypia ten czas. Jego powitania są bezcenne! ♥ A ja od razu lecę całować jego fusiaste czółko, heh.
Don't breed or buy while shelter pets die. I WANT♥
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.