nooooo i sięęęęę złaaaaappppaaaaałłłłłł
Misza juz bezpieczny
akcja była krótka i bardzo tresciwa ..... jedziemy, widzimy, zatrzymujemy się przy płocie goscia, ktory nigdy nie darł buzi .... wysiadam z pętlą na ręku a psy strasznie głodne widać ..... nie dałam mięsa musiały same brać z torby .... odsunęłam Miszę aby pierwszy wziął Borys .... on zawsze odchodzi z mięsem w pysku .... wziął, odszedł .... podstawiłam Miszy torbę .... i miałam go juz na pętli ..... w zasadzie wszystko trwało może 30sekund z moim wysiadaniem ..... w momencie gdy był juz na pętli zatrzymuje sie samochód, wyskakuje facet i zaczyna drzeć japę cytuję ..... po co pani tego psa trzyma ..... pusci go pani .... on tu sobie biega .... w tym momencie wysiadła moja obstawa
Misza grzecznie spał w samochodzie gdy ja pracowałam .... później wet i kojec
Misza to jest druga Sonia ..... nawet lepiej bo Sonia pokazała zęby i ubrałam z tego powodu rekawice a jej kaganiec ....
Miszę wzięłam gołymi rekami i bez kagańca ..... Misza
pacza jak Masza i poddaje się ......
kolejny magiczny pies z pola jest już bezpieczny
uffff
Misza bardzo szybko przystosował się do sytuacji .... jedziemy

tulu tulu strasznie lubię .... spałem z tym Dużym Najwiekszym

.......... to idziemy w koncu?

ciekawy ten ogródek ...... popaczać trzeba co tam postawili i gdzie moje miejsce.....

.... miski? ..... moje? fajnie ..... zapamiętam ....

.... z pieniązków, które pozostały ze zbiórki - 121zł ...... dzisiaj "poszło"
- wet a tam: skórzana obroża, odpchlenie fiprex, 2x odrobaczenie cestal, oglad podwozia i nadwozia

z ahami i ochami uwielbienia - 30zł .... jak zwykle kosmiczny rabat dla psa z pola
- szelki trixie 27zł ..... ale rachunek musze poszukać

bo zamówiłam wczesniej i nie mogę go znaleźć

ale to takie same szeleczki jak dla Soni i Maszeńki
za to co zostało ..... kupię za to karmę ...... chociaż Misza bardzo lubi mięsko .... strasznie bardzo lubi ..

----------- to jest opakowanie od szeleczek trixi cena jak zwykle 27zł .... rachunek poszukam
..............................................................................
121 - 57 =
64zł zostało ..... oczywiscie są też pieniążki na transport 150 zł łącznie które z przyczyn finansowych łączę - Anonimowy Darczyńca wyraził zgodę na przekierowanie środków bo zdrowie ważniejsze Dziękujemy Bardzo =
214złkrople do bolacych ucholców

antybiotyk i osłonowy

zaległe u weta

.................................................................................................................
zostało 69zł
Anonimowy Darczyńca ponownie wpłacił na transport psów z pola 60zł - Dziękujemy Bardzo wpłaty dla Miszy:
08.10.2013r Alienor - 30zł
08.10.2013r. alab z bazarku - 100zł
08.10. 2013r Gdarin z dogo - 50zł
14.10.2013r. Alienor -30zł
21.10.2013r. B.W. - 100zł
21.10.2013r. W.W. - 100zł
21.10.2013r. Alienor - 30zł
23.10.2013r Alab bazarek - 60zł
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
jest 630zł ... z czego cały czas biorę na mięsko
Dziekuje bardzo rachunki .... z wizyty u dr Czubek

opłata za wizytę i wyniki Miszy u dr Czubek
630 - 288 = 342zł
.............................................................
na dzień 25.10.2013r. jest 342zł29.10.2013r. Alab z bazarku - 80zł
---------------------------------------------------------------------------------
na 30.10.2013r. łacznie dla Miszy jest 422zł - cały czas biorę na mięsko
06.11.2013r. Anonimowy Darczyńca wpłacił 60zł dziękujemy bardzo
.......................................................................................................
06.11.2013r. łacznie 482zł wizyty w gabinetach, leki na serce, badanie enzymów wątrobowych i jej samej, i cały czas na brzuszek multilac - 142zł

mięsko na zupkę, wczesniej tez na surowo

............................ 63zł

.............................85zł
.............................................................................................................................................
10.11.2013r. jest 192 zł
04.12.2013r. Anonimowy Darczyńca przekazał 50zł (przekazuję te pieniążki dla Miszy - jeśli ma byc inaczej prosze o kontakt)
....................................................................................................................................................
jest 242zł
........................... 94zł
-----------------------------------------------------------------------------------------
242 - 94 =
148 złrachunek za leki na serduszko na 20 dni

--------------------------------------------------------------------------------
20.12.2013r. jest 100zł03.01.2014r. Anonimowy Darczyńca przekazał 50zł na transport psów z pola
I bazarek dla Miszy - 92zł wpływa na konto Ewy - piszę 10.01.2014r***************************************************************************