3 Porzucone w polu sierotki ZNALAZŁY DOMKI !!!!!!!! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 07, 2013 15:40 3 Porzucone w polu sierotki ZNALAZŁY DOMKI !!!!!!!! :)

UWAGA!
Koleżanka wczoraj podczas wycieczki rowerowej znalazła w polu 3 kocięta ok miesięczne max dwu
2 chłopców jeden rudy, spokojny i bardzo grzeczny, drugi czarny z rudymi przebłyskami :) bardzo ciekawski i uwielbiający zwiedzanie nowych miejsc i jedna dziewczynka czarno-biała puszkowata, widać, że to ona dowodzi bardzo ciekawska i zadziorna.... Prychała i fukała na Ane... Kocięta w ogólnie dobrym stanie jeżeli chodzi o zdrowie trochę chudziutkie, ale nic dziwnego nie wiadomo ile siedziały tam gdzie je znaleziono... Kocięta w DT mogą zostać do poniedziałku (w przeciwnym razie trafią do schroniska, gdzie bardzo szybko mogą złapać różnego rodzaju choroby :( ) z wstępnej informacji, ponieważ w tymże DT jest alergik...
STRZELCE OPOLSKIE woj. opolskie

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto wrz 10, 2013 16:37 przez natasiunia, łącznie edytowano 2 razy

natasiunia

Od: Pon wrz 07, 2009 19:24

Post » Sob wrz 07, 2013 16:52 Re: 3 Porzucone w polu sierotki szukają domku (zdjęcia)

Rudzielec niebawem będzie w swoim nowym domku, zostały już tylko DWA :(

natasiunia

Post » Sob wrz 07, 2013 20:37 Re: 3 Porzucone w polu sierotki szukają domku (zdjęcia)

W tytule napisz miejscowość i co koty czeka.
Pisz ogłoszenia i zarzuć net nimi.
Wsio zakocone i ciężko będzie o DT/DS na miauku. Zresztą to wiesz. Pisz ogłoszenia!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 07, 2013 20:41 Re: 3 Porzucone w polu sierotki szukają domku (zdjęcia)

Troche krotki czas daje ten DT na znalezienie domku dla tych kociakow:(

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Sob wrz 07, 2013 20:45 Re: 3 Porzucone w polu sierotki szukają domku (zdjęcia)

Czarna puma pisze:Troche krotki czas daje ten DT na znalezienie domku dla tych kociakow:(

Jak się nie spróbuje to się nie wie. Czekając na cud trzeba temu cudowi pomóc. Jak się zarzuci net ogłoszeniami, jest wielka szansa na dom. Lub na dom tymczasowy. Prosi się o oba.
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 07, 2013 20:49 Re: 3 Porzucone w polu sierotki szukają domku (zdjęcia)

natasiunia pisze:Rudzielec niebawem będzie w swoim nowym domku, zostały już tylko DWA :(

Wiec gdzie porobilas tym pozostalym kociom ogloszenia?

Czarna puma

Post » Sob wrz 07, 2013 21:37 Re: 3 Porzucone w polu sierotki szukają domku (zdjęcia)

Wstyd się przyznać, ale przez brak czasu kociaki na razie ogłosiłam tu i na face gdzie moi znajomi udostępniają dalej... Prawdopodobnie sąsiad weźmie jednego kociaka, więc czekam do jutra, w tedy wszystko się wyjaśni, co do DT to sprawa jest taka, że w domu jest alergik, ale póki co jest zgoda na przytrzymanie ich do momentu póki domki się nie znajdą, ale to też nie wiadomo kiedy co i jak, w każdym bądź razie, jutro wrzucę ogłoszenie na tablice, i gdzie się tylko da... Mam nadzieję, że znajdą kochające domki, u mnie niestety Anabelka nie bardzo zaakceptowała małych przybyszy, którzy byli tylko przez moment, a jest na tyle wredna, że boję się znowu zasikanych szafek i ubrań a co gorsza łóżek od dzieci...

natasiunia

Post » Sob wrz 07, 2013 22:03 Re: 3 Porzucone w polu sierotki szukają domku (zdjęcia)

Ty dostalas moje PW,jak nie to napisze to samo tu na watku...

Czarna puma

Post » Nie wrz 08, 2013 6:09 Re: 3 Porzucone w polu sierotki szukają domku (zdjęcia)

Rób ogłoszenia a nie czekaj na decyzję sąsiada. Bo potem będzie o rety, schron!!!

Mam zasikane łóżka i szafki jak wezmę tymczasy ale nigdy bym nie dała do schronu koty ,które są na mej drodze. A szczególnie maluszki. Lepiej uśpić.
Sorki, to nie ocena tylko stwierdzenie.

Rób ogłoszenia.
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 08, 2013 6:19 Re: 3 Porzucone w polu sierotki szukają domku (zdjęcia)

Ten czarny z rudymi przebłyskami to nie szyla? Nie dziewczynka? Raczej takie kolory u kota się nie trafiają.

Rób ogłoszenia!!
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 08, 2013 10:57 Re: 3 Porzucone w polu sierotki szukają domku (zdjęcia)

Polecam ogłoszenie w NTO. Znajoma takie zamieściła i znaleźli się chętni na kotki.

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Nie wrz 08, 2013 10:58 Re: 3 Porzucone w polu sierotki szukają domku (zdjęcia)

No i jeszcze ewentualnie opolskie gumtree. I jeśli macie jakąś lokalną telewizję w Strzelcach to można i tak spróbować.
Mam nadzieję, że znajdą się dobrzy ludzie, które kotki wezmą.

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Nie wrz 08, 2013 16:44 Re: 3 Porzucone w polu sierotki szukają domku (zdjęcia)

jak juz wspomnialam ja tylko pomagam kolezance ktora je znalazla jutro dziewczyna ma isc z nim do weta na "przegląd" i dopiero jutro cos wiecej mozemy zdzialac jezeli chodzi o LOKALNE informacje... a Ja tymczasem jstem uwieziona w domu przez chore dzieciaki, wiec cala kwestia lokalnych ogloszen pozostaje w rekach mojej znajomej

natasiunia