Moderator: Moderatorzy
bettysolo pisze:A idzie go gdzieś kupić ?
I czy jest gdzieś szerzej opisany ?
A co znaczy ograniczony zakres ?
że nie na wszystkie koty działają czy że ich działanie jest tymczasowe
bettysolo pisze:Dzięki poszukam
Wiem że kota nie wyleczę ale może choć trochę przedłużę mu życie
saggi pisze:Mam drobne pytanie
Co oznacza gdy nerki mają bardzo przerośniętą warstwę korową?
Pytanie jakie to zwyrodnienie, jak najlepiej leczyć, co może być tego przyczyną, czy da się to leczyć, czy nie, a jeśli nie to czy można jakoś spowolnić postęp choroby.
Proszę Was o profesjonalne rady i wskazówki bo Wy macie większe doświadczenie w takich sprawach niż niejeden wet, a wolałabym mieć "na oku" weta i kontrolować czy wet dobrze leczy kota czy niea to będę mogła robić właśnie dzięki Waszym radom.
Dziękuję :]
taizu pisze:bettysolo pisze:Dzięki poszukam
Wiem że kota nie wyleczę ale może choć trochę przedłużę mu życie
viewtopic.php?f=1&t=154918&p=10037343&hilit=azodyl#p10037343 Powodzenia!
saggi pisze:saggi pisze:Mam drobne pytanie
Co oznacza gdy nerki mają bardzo przerośniętą warstwę korową?
Pytanie jakie to zwyrodnienie, jak najlepiej leczyć, co może być tego przyczyną, czy da się to leczyć, czy nie, a jeśli nie to czy można jakoś spowolnić postęp choroby.
Proszę Was o profesjonalne rady i wskazówki bo Wy macie większe doświadczenie w takich sprawach niż niejeden wet, a wolałabym mieć "na oku" weta i kontrolować czy wet dobrze leczy kota czy niea to będę mogła robić właśnie dzięki Waszym radom.
Dziękuję :]
*anika* pisze:(...)
Pytania: jako że diety jej nie zmieniłam (nie wszystko zje, to wybredny kotek), to czy wystarczy (z Waszych doświadczeń, bo oczywiście zdanie lekarza to jakby co innego- ufam, że jak zapytam na tego typu wątku, to znajdę więcej przykładów niż doświadczenia z leczeniem kryształów ma weterynarz - szczególnie, że w lecznicach zazwyczaj na wstępie zaleca się zmianę diety na RC Urinary......) podawanie Uro-petu aby pozbyć się kryształów "na zawsze"?
*anika* pisze:A może są inne zastępniki (nie ukrywam, że fajnie by było gdyby były tańsze)?
Bo właściwie - jakie składniki w tych uro-petach oraz RC Urinary działają na kryształy? Może są dostępne jakoś "osobno i taniej"?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości