Zbieraczka ma dość cz6.Dwa koty usunięcie ząbków ;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 06, 2013 22:32 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - jak tytuł przyciąga ;)

meggi 2 pisze:To się ciesze, że jednak rozmowy coś dały i zmieniłaś weta i odrazu widać skutki leczenia. Musi być dobrze, trzymamy :ok: :ok: :ok: .
oglądałam już filmik wcześniej, ale nie wiedziałam, że ten rozkoszniaczek to Ona. :1luvu:

Tak to ona taki krecik sama wchodzi na góre ale nie zejdzie ... :) mądra dziewusia :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob wrz 07, 2013 7:33 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - jak tytuł przyciąga ;)

Karolina, kotki śliczne, ale kwiatek nadaje się do innego dt :mrgreen:

[dzięki Agatka za zdjecie ]
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob wrz 07, 2013 9:34 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

lidka02 pisze:Tak mam doświadczenie z pomówieniami bo nieraz już mnie nieźle zjechano i to nie raz ....Ale teraz mnie to nie rusza niech każdy pisze o mnie co chce ...

oj tam nie rusza....
mnie juz nie rusza tyle sie dowiedzieć o sobie można :strach:
przykłady;
zbieraczka,
mordownia u BZW,umieralnia u BZW,
klamie-nie ma takiego domu jak zdjecia wstawiała( :lol: :lol: :lol: ),
taka bieda,ze koty sraja na gazety....(a gdzies pisalam,ze jak sie weźmie kota ze schronu to sika na ksiazki/gazety,do zwirku nie chce),
ma 60 kotów w domu 8O
itp..
lubie akcje:nie dawaj jej kota,niech poczeka na dom w schronie,albo:sa inni,mniej zakoceni i kot czeka 2 lata w schronisku...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob wrz 07, 2013 9:40 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - jak tytuł przyciąga ;)

morelowa pisze:Karolina, kotki śliczne, ale kwiatek nadaje się do innego dt :mrgreen:

Kwiatek oczywiście nieszkodliwy dla kotów, miałam inspekcję specjalistki, bo ja się na tym nie znam. I koty bytowały już w nim nie raz, dlatego pewnie wygląda jak wygląda :ryk: , ale może jeszcze coś z niego będzie, młode listki właśnie wychodzą :-) :1luvu:

karolink

Od: Pon paź 09, 2006 20:40

Post » Sob wrz 07, 2013 10:46 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

BOZENAZWISNIEWA pisze:
lidka02 pisze:Tak mam doświadczenie z pomówieniami bo nieraz już mnie nieźle zjechano i to nie raz ....Ale teraz mnie to nie rusza niech każdy pisze o mnie co chce ...

oj tam nie rusza....
mnie juz nie rusza tyle sie dowiedzieć o sobie można :strach:
przykłady;
zbieraczka,
mordownia u BZW,umieralnia u BZW,
klamie-nie ma takiego domu jak zdjecia wstawiała( :lol: :lol: :lol: ),
taka bieda,ze koty sraja na gazety....(a gdzies pisalam,ze jak sie weźmie kota ze schronu to sika na ksiazki/gazety,do zwirku nie chce),
ma 60 kotów w domu 8O
itp..
lubie akcje:nie dawaj jej kota,niech poczeka na dom w schronie,albo:sa inni,mniej zakoceni i kot czeka 2 lata w schronisku...

Bożenko, popaprańców nie brakuje.
Net jest pełen ludzi, którzy w ten sposób próbują się dowartościować.
Miej to po prostu w... trąbie. D... szkoda, w końcu na niej się siedzi :wink:
Pomagasz zwierzętom, których los BEZ Twojej pomocy byłby straszny.
Ktoś na Miau ma w swoim podpisie słowa : Pomóż jak możesz, pomóż jak umiesz, pomóż jak chcesz - ale pomóż"
Ja bym dodała jeszcze : "Nie chcesz pomagać? Ok. Ale nie przeszkadzaj, gdy inni to robią. I nie opluwaj".
Trzymaj się :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Sob wrz 07, 2013 11:25 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - jak tytuł przyciąga ;)

Witamy :1luvu: no no można sobie poczytać trochę :mrgreen: fajnie ..
Ja juz nakarmiłam bezdomniaki cóż szpital u nas likwiduja kotom nie żuci nawet nikt już nic przez okno i nie wiadomo czy to będzie stało puste czy jak..Dobrze że jedną ciachłam co była już z brzuchem jeszcze są trzy , cztery...jedna maluchy wyprowadzi lada dzień załamka..
Szara co mam w domu po sterylce nadal bardzo się boi kotów to znaczy jak zamykam psy ją wypuszcze i moje koty leżą i się nie ruszają to ok idzie sobie , ale jak któryś się ruszy czy przebiegnie to ona przerazona ...No i nadal boi się psów ...nie wiem czy dobrze zrobiłam że ją nie puściłam na ulicę ...Gdyby ona umiała mówic to by mi powiedziała czy chce na ulice czy męczyś się u mnie .....dziś w nocy pierwszy raz bawiła się u siebie w klatce ...

lidka02

Post » Sob wrz 07, 2013 11:52 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - jak tytuł przyciąga ;)

Komu komu kotke wysterylizowana , ale bardzo delikatna i zagubiona ...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

lidka02

Post » Sob wrz 07, 2013 12:42 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - jak tytuł przyciąga ;)

karolink pisze:
morelowa pisze:Karolina, kotki śliczne, ale kwiatek nadaje się do innego dt :mrgreen:

Kwiatek oczywiście nieszkodliwy dla kotów, miałam inspekcję specjalistki, bo ja się na tym nie znam. I koty bytowały już w nim nie raz, dlatego pewnie wygląda jak wygląda :ryk: , ale może jeszcze coś z niego będzie, młode listki właśnie wychodzą :-) :1luvu:

Miałam na myśli stan kwiatka :mrgreen:
Ale jeśli to skrzydłokwiat jak mi sie wydaje to JEST szkodliwy bardzo. Wystarczy wygooglować trujące dla kotów rośliny. U mnie w domu są, ale koty zupełnie je ignorują. Jeśli natomiast wyrażają jakiekolwiek zainteresowanie skubaniem - trzeba usunąć. Kwiatki oczywiście , albo postawić w miejscu niedostępnym, jeśli się takie ma.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Sob wrz 07, 2013 12:55 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - jak tytuł przyciąga ;)

Nie to jakiś inny. Była u mnie kociara, specjalistka od kwiatów, ufam jej, jej mąż osiatkował mi balkon i w ogóle oboje zrobili generalny przegląd domu przed wprowadzeniem się Diabełka. Stan kwiatka no cóż może nie jest skubany, ale koty lubią się czasem pobawić w ziemi, a ja potem oczywiście sprzątam :twisted:

karolink

Post » Sob wrz 07, 2013 13:26 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - jak tytuł przyciąga ;)

Karolina, jeśli koty go nie żrą , to niech sobie będzie [najlepiej po rekonwalescencji jakiejś], ale to JEST skrzydłokwiat - nawet kwiat widać. Koleżanka pewnie chciała dobrze, ale niekoniecznie musi każda kociara się znać na kwiatkach. Specjalistka od kwiatów? w jakim sensie?
Nawet jak czegoś nie jedzą [rośliny] to dobrze wiedzieć, żeby w razie jakiś zdrowotnych kłopotów i dojrzenia uskubanego liścia móc wiedzieć z czym sie leci do weta :wink:

Obrazek

morelowa

Post » Sob wrz 07, 2013 14:00 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - jak tytuł przyciąga ;)

To może faktycznie się pomyliła. Koty już właściwie na niego nie włażą, klaskaniem ich trochę oduczyłam, a koleżanka sama ma kwiaty, farmaceutką jest, jak razem idziemy na spacer to nazwami wszystkiego wokół rzuca znaczy roślin i kwiatów, no i wymieniała mi kwiaty trujące dla kotów i ma jakąś książkę o tym. Także serio ona dużo na ten temat wie. Jeszcze się zastanowię co z kwiatkiem, może ktoś go przygarnie na DS

karolink

Post » Sob wrz 07, 2013 18:36 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - jak tytuł przyciąga ;)

Przyjrzałam się. To z całą pewnością jest skrzydłokwiat.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Sob wrz 07, 2013 19:52 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - jak tytuł przyciąga ;)

A ja mam dość szczajka dzis musiałam wyrzucić drapak , nie licze ile wikliny wywaliłam bo mi osikał dosyć nie moze tak być dłużej ..Przykre ale wszystko ma swoje granice. :( decyzja podjęta chociaż smutno.
Obrazek
Miałam go obszyć ale tak capił i był już zjechany na maksa , szkoda ..

lidka02

Post » Sob wrz 07, 2013 19:58 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - jak tytuł przyciąga ;)

A który to?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]