Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 06, 2013 22:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-felietonik lalusiowy:)

kotkins pisze:Ala łączę się z Tobą w bólu...Lalek jest takim konserwtystą ,że nie jada NICZEGO nowego, muszę mieszać z czymś , co lubi i tak małymi kroczkami.
Ja dawałam jeleniai dzika, były jedzone.
Hitem był kangur- dooobre mięsko!

To tylko dowodzi mojej teorii, ze krwiożerczy pers w naturze kangurowi za nic nie przepuści!
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt wrz 06, 2013 22:10 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-felietonik lalusiowy:)

Tiiiaaa...a taki Teoś to pytona zagryzie i zeżre.

Pers ma zęby jadowe , zaś pyton- nie ma...

Edit: se wypobraziłąm persa w konfrontacji z kangurem...otóż kangur jak to on- se skacze a taka np. Persona ZABIJA GO WZROKIEM...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt wrz 06, 2013 22:21 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-felietonik lalusiowy:)

Kotkins zapomniałam Ci powiedzieć hihihi hihihi

musiałam podać powody odebrania dziecka ze szkoły hihihi.

I chciałam ( jak MIAU kocham ) napisać - "wczoraj przeszlismy na buddyzm". ale byłam z Tzetem:-). Który oprócz wad, ma liczne zalety. I mnie przystopował:-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pt wrz 06, 2013 22:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-felietonik lalusiowy:)

Kangur to nie jest łatwa ofiara.
Ale pers sobie poradzi.
Ma odpowiednie morale i siły duchowe. Oraz wewnętrzną wiedzę o własnym ying i yang.

Upolowanego kangura trzeba potem persowi pokroić, żeby mógł go krwiożerczo zjeść.
Najlepiej z Felini Complete.

Jeśli filmik nie jest straszny to POKAŻ:)

Hmmm...ja bym napisała co inne, powiem Ci co jak się zdzwonimy...Byłoby blisko prawdy i złośliwie...

Idę spać, mam coś ostatnio za dużo pacjentów...powinnam się cieszyć a marudzę.

Obejrzałam "Pożegnanie z Afryką" wczoraj i dziś, pod rząd.
A co. Lubię , znam dialogi.
Jutro też se kurna obejrzę...

kotkins

Post » Pt wrz 06, 2013 22:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-felietonik lalusiowy:)

kotkins pisze:Tiiiaaa...a taki Teoś to pytona zagryzie i zeżre.

Pers ma zęby jadowe , zaś pyton- nie ma...

Edit: se wypobraziłąm persa w konfrontacji z kangurem...otóż kangur jak to on- se skacze a taka np. Persona ZABIJA GO WZROKIEM...

I ja jestem głęboko przekonana o tym, ze by poległ......Nie wypadałoby mu inaczej.

dzizas - kupiłam sobie alkohol i papierosy. A przcież:
a. nie palę
b. nie piję alkoholu, bom na diecie. I SCHUDŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Spodnie mogę na luzie zdejmowac bez rozpinania:)

edit: ogladaj. Codziennie - jesli działa. Też idę spać:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pt wrz 06, 2013 22:32 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-felietonik lalusiowy:)

kotkins pisze:My mieliśmy ( o czym Neigh wie, bo gadałyśmy rzecz jasna...) małą wojnę religijną w Poznaniu.
MK wytoczył księdzu i religii w szkole.
Wygrali nasi.
(...)
MK ma jakieś moje geny: rośnie na rebelianta.
(...)

MK :ok: :ok:

kotkins pisze: (...)
Zasię Ramzes na łysych nóżkach wyglądał...no ten...NIEPOWTARZALNIE!!!
Struś.
Jak babcię kocham...

:ryk:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pt wrz 06, 2013 22:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-felietonik lalusiowy:)

No dobrze, rozumiem alkohol, nawet jeśi się nie używa.
Ale po co papierosy?
Fuj.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pt wrz 06, 2013 22:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-felietonik lalusiowy:)

Żeby było straszniej, Ania.
Li, tylko i jedynie! :mrgreen:

kotkins

Post » Pt wrz 06, 2013 23:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-felietonik lalusiowy:)

Cóz, mam nadzieję, że w Australii też śledzą takie filmiki i rodzicom niezły mandat przywalą, bo niestety, w dzisiejszych czasach nie ożna bachorowi przywalić, by sobie zapamiętał na zawsze...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob wrz 07, 2013 7:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-felietonik lalusiowy:)

Zobaczyłam ostatnio plan mojego starszego syna.
W tygodniu ma jedną fizykę (a czeka go rozszerzona matura) i dwie religie (może ocenę z fizyki sobie wymodli).
Też się wypisał ze wszystkich dobrowolnych.

I pękam z dumy, bo po skończonych kursach I pomocy dostał się do sztabu ratowniczego. W weekendy jeździ w karetce na zabezpieczenia imprez masowych i tak męsko wygląda w tym czerwonym ubranku z napisem RATOWNIK MEDYCZNY.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Sob wrz 07, 2013 11:02 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-felietonik lalusiowy:)

Ab. a on jest w maturalnej?
Mój tylko czyta o kotach.
Chyba chce zostać kotem.
W sumie to dobra praca: jesz ,śpisz i pracujesz nad futrem...

kotkins

Post » Sob wrz 07, 2013 11:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-felietonik lalusiowy:)

ab. pisze:Zobaczyłam ostatnio plan mojego starszego syna.
W tygodniu ma jedną fizykę (a czeka go rozszerzona matura) i dwie religie (może ocenę z fizyki sobie wymodli).
(...)

O tempora, o mores!

ab. pisze:(...)
I pękam z dumy, bo po skończonych kursach I pomocy dostał się do sztabu ratowniczego. W weekendy jeździ w karetce na zabezpieczenia imprez masowych i tak męsko wygląda w tym czerwonym ubranku z napisem RATOWNIK MEDYCZNY.

:ok:

Oj, Dziewczyny, a już chciałyście eskterminować Młodych przy pomocy ruska bojowego...
Ostatnio edytowano Sob wrz 07, 2013 11:30 przez Blekitny.Irys, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Sob wrz 07, 2013 11:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-felietonik lalusiowy:)

ab. pisze:W tygodniu ma jedną fizykę (a czeka go rozszerzona matura) i dwie religie (może ocenę z fizyki sobie wymodli).

Tekst świetny, ale rzeczywistość opisuje przerażającą ździebko.

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

[poprzednia][następna]