Fart-Mini pisze:Nie mam czasu za bardzo pisać w ciągu dnia. Dzisiaj monotonnie, papu, siku, spanko, pod wieczór drugi mały qupalek. Słowem nic ciekawego...
Nic ciekawego

prosimy o dokładną relację

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fart-Mini pisze:Nie mam czasu za bardzo pisać w ciągu dnia. Dzisiaj monotonnie, papu, siku, spanko, pod wieczór drugi mały qupalek. Słowem nic ciekawego...
Annaa pisze:Fart-Mini pisze:Nie mam czasu za bardzo pisać w ciągu dnia. Dzisiaj monotonnie, papu, siku, spanko, pod wieczór drugi mały qupalek. Słowem nic ciekawego...
Nic ciekawego![]()
prosimy o dokładną relację![]()
MariaD pisze:On bardzo szybko je, możliwe, że nie zaspakaja głodu ssania, stad to szukanie. Normalnie kociak musi się napracować przy cycku by się najeść, a z zakraplacza mleko leci bez najmniejszego wysiłku, musi tylko łykać. Mózg kociaka, mimo iz żołądek jest wypełniony, nie odbiera sygnału: "nassałem się". Możliwe, że stad to przejadanie się. Dobrze jednak by było przestawić go na smoczek, lub choćby kawałek cewnika/wentylka założonego na strzykawkę by mały musiał trochę "zapracować" na jedzenie. Zdrowiej i fizycznie i psychicznie. Ale trudniej i dłużej.
Blekitny.Irys pisze: (...)
Słuchaj we wszystkim Marii D. - ma ogromne doświadczenie i wiedzę. Ja czytając wcześniej Jej porad udzielanych innym, szczęśliwie odchowałam maleńkiego Koralika, który trafił do mnie 13 lipca jako 2-3 tyg. maluszek.
Będzie dobrze![]()
Za Bąbla i jego cudownego Tatę![]()
![]()
felin pisze:Za chwilę będzie taki: https://www.facebook.com/index.php#!/ph ... =1&theater
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 27 gości