Timek vel Stefan w swoim domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 06, 2013 11:41 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt wrz 06, 2013 11:42 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

DZIĘKI ! :1luvu:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt wrz 06, 2013 12:24 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

mamaGiny pisze:dojda jeszcze pieniądze ode mnie i Czornego Misia

dzięki,dodam jak wejdą na konto :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt wrz 06, 2013 15:43 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

Młody juz u nas...
ledwie zdazył do kuwety :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt wrz 06, 2013 16:36 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

Super :ok: śliczny jest udało mu sie :1luvu: :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt wrz 06, 2013 17:08 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

lidka02 pisze:Super :ok: śliczny jest udało mu sie :1luvu: :1luvu:

kopia Saszki bezogonka mojego ,tyle,ze chudy, moja najdrobniejsza kotka jest od niego grubsza i to prawie pół tyle...Od tyłu jak patrze to wszystkie żebra widać.Pogardził surowym,pogardził gotowanym...nic nie tknał...
Jest juz kupa,a nawet dwie,jedna w sypialni ,druga w salonie(niestety mam w sypialni wc...) w kaciku kuwetowym pod schodami.
Tylko dwa moje koty na młodego syknely,ale nic tylko uciekaja.A młody jakby nic z tego sobie nie robi,chodzi i zwiedza...

Teraz gania za wedka od cioci Gosi-mój synek dynda,a koty łapia,maly tez ,a potem ucieka na około "kanapy"w salonie... a za nim Lucky i hop na łózko i fotel... :lol:
Dla mnie to jednak Timek vel Stefan

Łapka go boli,obserwuje jak chodzi,jak biega.
Biegnac podwija łapke pod siebie,zakopuje kuwetowe tylko sprawna łapka...Owszem podpiera sie na "nadgarstku",ale popiskiwal juz kilka razy...po czym podkula.Znaczy to,ze łapka go boli.
Na razie jest ok
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt wrz 06, 2013 17:42 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

BOZENAZWISNIEWA pisze:
mamaGiny pisze:dojda jeszcze pieniądze ode mnie i Czornego Misia

dzięki,dodam jak wejdą na konto :)

doszly,dziękujemy,uzaupełniam
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt wrz 06, 2013 17:48 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

Biedna łapina.
Wcześniej pisałam o akupunkturze.
Jeżeli nie będzie to sprawa kostna to może warto spróbować. Można wcześniej skontaktować się i zapytać. Wysłać wyniki badań jak już będą.
Na wszelki wypadek podam namiar na dr. Bałucińską. Być może znacie ale jeżeli nie to polecam.
http://www.gabinet-meridian.waw.pl/

jaanka

Od: Wto paź 03, 2006 21:57

Post » Pt wrz 06, 2013 17:50 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

moja siostra chodziła z suczka na akupunkturę, dzięki temu Kolusia chodziła
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt wrz 06, 2013 17:58 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

jaanka pisze:Biedna łapina.
Wcześniej pisałam o akupunkturze.
Jeżeli nie będzie to sprawa kostna to może warto spróbować. Można wcześniej skontaktować się i zapytać. Wysłać wyniki badań jak już będą.
Na wszelki wypadek podam namiar na dr. Bałucińską. Być może znacie ale jeżeli nie to polecam.
http://www.gabinet-meridian.waw.pl/

wydaje mi sie,ze on ma tam te chrzastki poodpryskiwane,bo jak sie wexmie w reke ten "nadgarstek',to czuc pod palcami "odpryski"...ale wskakiwac z podlogi na parapet to niexle sobie radzi
Dziękuje za podpowiedx,jesli tylko bedzie takie zalecenie skorzystamy
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt wrz 06, 2013 18:40 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

Uzupełnie pierwszy post,ale potem,albo jutro.Jestem wykończona,dostałam za swoje w pracy za zajmowanie sie kotami.Ja przeleję dzisiaj 20 zł, wciąż zbieramy na leczenie.

Strasznie sie ciesze,że jest już bezpieczny i wszystkim bardzo,bardzo dziękuje za super akcje

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pt wrz 06, 2013 18:42 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

najpierw zmień tytuł ;-) i..odpocznij

nie wiesz jak Bunia ?
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt wrz 06, 2013 18:50 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

justyna8585 pisze:Uzupełnie pierwszy post,ale potem,albo jutro.Jestem wykończona,dostałam za swoje w pracy za zajmowanie sie kotami.Ja przeleję dzisiaj 20 zł, wciąż zbieramy na leczenie.

Strasznie sie ciesze,że jest już bezpieczny i wszystkim bardzo,bardzo dziękuje za super akcje

Nie przelewaj...tych pieniazków,zostaw sobie,moja wypłata(tzn jej zwłoki)mam na koncie
Mały fajowy,gania jak szalony po całym domu,zwiedza,i przychodzi do mnie co chwila...Dwa koty fukaja,ale nie ostro,raczej pokazuja kto jest szefem,a on patrzy na nich jak na "jełopów"i pyta:"o co chodzi?ja grzeczny jestem,tylko sobie kustykam"

Problem jest taki,ze ja go nie chce oddac juz dziisiaj :roll:

Słuchajcie ten transport to cud po prostu,jakie fajne maja boksy,a Pan-miły,widac ,ze bardzo zwierzolubny,super.Mieszka w Łodzi i jak szukacie transportu to warto-kilka osób i koszty sie dziela...ja ten kontakt zachowam..na pewno i polecam...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt wrz 06, 2013 18:54 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

ja tylko dodam, że sprawdziłam auto wzdłuż i wszerz, boksy super z miseczką na wodę, wygodne, duże

rzeczywiście warto polecać - tanio nie jest, ale przy dzisiejszych cenach benzyny..
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt wrz 06, 2013 19:08 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

a Timek jechał sam, czy koszty były dzielone? No i czy pan specjalnie jechał z Łodzi i z powrotem, czy udało się podpiąć Timka pod powrót skądśtam?.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

[poprzednia][następna]