CatAngel pisze:Ile brakuje ?
jest 170zł na koncie
wpłata od Karolink (150zł)

i slapcio-20zł

-dziękuję bardzo...sa pieniazki od Oli tez ,ale dopiero musimy się dogadac dokładnie co wpisac ,ze na co.Mialo byc na leczenie młodego,na pewno jesli nie będzie kwoty to pójda te pieniazki na opłacenie Pana.zROBIMY ROZLICZENIE,CIERPLIWOSCI,JAK SIĘ OGARNE,MIAŁAM CIEZKI DZIEŃ....
Stefan juz jedzie do domu do Gosi,bo tak dały mu na imie-Stefan-mówia,że do niego to pasuje,cudo nie kot.Łapka nie wisi,ale jest połamana i pozrastana.Dokładniej napisze Gosia,tylko mi powiedizala,że go ma.Byc moz enózka sprawia mu ból,na razie musimy to zobaczyc jak to wyglada.Ja mu zrobie dobre badania ,skonsultuje zmoim wetem zy ta noga zostaje,czy lepiej go odciazyć.No nic teraz nie napiszemy,wazne,że Stefan juz "wolny"
Niestety sa tez zle wiesci-stan bialej kotki Buni chyba jest bardzo zły,calkowicie się wycofała i siediz skulona w jednym miejscu

Jakis chochlik mi podpowiadal,zeby ją stamtąd zabrać,ale nie posluchalam.Tyle,że ona jest wycoana bo się kotów boi,wiec ludzie jesli ktos może zabrać do siebie kota,niech to zrobi,ona tam nie pociagnie długo.