od kilku dni czytam to forum i wszystko w necie co tylko się da o kotach, w każdej możliwej wolnej chwili i.. niby dużo już wiem, niby wszystko fajnie, ale nadal mam setki pytań
Otóż chciałabym zaadoptować lub wziąć ze schroniska małego kota, ale wciąż jeszcze martwię się o różne rzeczy. Nie przepadam za pisaniem na forum, ponieważ nie ma szans, abym wszystkie pytania, które mam spisała od razu, o niektórych na pewno dopiero sobie przypomnę i też nie do końca komfortowo się czuję z taką ilością NIEwiedzy przy tylu ludziach
Mam pytania zarówno techniczne jak i teoretyczne dotyczące kotków jednak zapewniam, że wszystkie konkretne. Wiem, że to pewnie dość nietypowa prośba, ale czy znalazłaby się jakaś osoba (najlepiej z Krakowa - ze względu na pytania techniczne), doświadczona, która poprzez komunikację mailową lub lepiej przez GG po prostu porozmawiałaby ze mną? Nie chcę, aby zwierzę w jakikolwiek sposób cierpiało kiedy i jeśli je wezmę a nie znam nikogo kto miałby kota. Zarówno w rodzinie jak i u znajomych wszyscy mają pieski. Mogłabym co prawda pójść do schroniska i porozmawiać tam z wolontariuszami czy pracownikami, ale.. przyznam, że wizyty w schronisku też się lekko boję. GG i/lub mail podam poprzez prywatną wiadomość w razie gdyby ktoś był chętny pogadać.
Pozdrawiam serdecznie