Timek vel Stefan w swoim domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 03, 2013 17:06 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

BOZENAZWISNIEWA pisze:Lidka,nie ma kto go dzisiaj stamtąd wyciagnać,taka jest niestety prawda...Ja po niego nie pojade,bo za daleko,dlatego piszemy tak,a nie inaczej...Sama wiesz,że lepiej mu będzie w mniejszym kotostanie,ale Liwia_nic takiego nie sugerowala ,ze do mnie nie przyjedize.Ustaliłysmy wsólnie ,że teraz go trzeba juz wyciagnac i szukac domu,jak nie to jedzie do mnie.Problem jest taki:
-KTO GO ZABIERZE ZE SCHRONU?
-GDZIE A MU tdt,ZAWIEZIE DO LECZNICY NA WSTĘPNE ROZEZNANIE
To teraz "dumamy" :roll:

Mniejsze zakocenie :? ale ten co by chiałby pomóc jest zakocony a ten co by mógł bo nie ma kotów ma to w dupie taka prawda ...Dla mnie jest dziwne czekanie jak na wygrana w totka co nigdy nie nastąpi...
Jest tyle dziewczyn ,domek to można jakoś się poświęcić wyciągnąć go itd...Po co ma tam tkwić ...Za nerwowa sie robie ...lubie działać a nie pisać...tu niestety nie jestem w stanie nic zrobić ...ale są inni tak...Trzymam kciuki tylko za dobre zakończenie ..

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto wrz 03, 2013 18:49 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

Lidka,sa osoby z forum jakie chca kota wyciagnąc ze schronu...to najwazniejsze..potem jesli nie bedzie domu jedzie tutaj...zostaje 2 m-ce jako tymczas...potem juz domu szukał nie będzie,albo bedzie,ale nieskutecznie :wink:
Ostatnio edytowano Wto wrz 03, 2013 20:05 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto wrz 03, 2013 21:12 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

To co robimy?
Szukamy transportu,tylko jaka to miejscowość?

Czy on musi mieć te testy zrobione już?Baaardzo wątpie,że schron pojedzie z nim specjalnie

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto wrz 03, 2013 23:58 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

Testy zrobimy przy okazji.Jutro Liwia_tutaj zajrzy,rozmawiałam z nia dzisiaj.Trzeba szukac transportu do Warszawy raczej,bo to najpewniejszy transport.W Warszawie sa dziewczyny,zawsze ktos go przejmie i albo do miasta podwiezie,albo sie dogadam,że odbiore go Chciałabym,żeby maly przyjechał juz pojutrze,piatek,ew.sobota rano...Jesli transport sie dogra(czasami ludzie przyjada pociagiem za zwrot biletu...żeby pomóc)...Tak trzeba to załatwiac i nie czekać...jesli znajdzie sie inny dom to akcja będzie odwołana,ale póki co nic nie wiem...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 04, 2013 4:52 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

nikt o niego oprócz Bożeny nie pyta..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro wrz 04, 2013 9:43 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

Pytanie

Kto może do soboty dowiexc kota do Warszawy z Katowic..może byc ktos kto za zwrot biletu specjalnie by przyjechal,pojechal

W Warszawie przechwyci go Dorotka(Dorcia 44)i to juz jest .To jest teraz najpilniejsze!
zaraz zapytam jeszcze slapcio o to kiedy jedzie,bo mam cynka,ż ejeździsz na tej trasie.
Mamy transport płatny-15.09,koszt dostałam na e-maila 350zł,ale kot dojedzie do mnie pod same drzwi.
kolejny transport mamy 24.04 do Pruszkowa

Najwazniejsze teraz to dograc zabranie malego ze schroniska dzień przed transportem,bo Gosia go odbierze i wykastruje ,a potem przekaże...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 04, 2013 9:47 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

A czy ten kot tam jest nadal. Sprawdził ktoś :roll: No chyba że mi umknął wpis :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro wrz 04, 2013 9:53 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

CatAngel pisze:A czy ten kot tam jest nadal. Sprawdził ktoś :roll: No chyba że mi umknął wpis :)

tym się ma zajac Justyna,tez się martwimy,miala tam sprawdzic i powiedziec ,że kot jedzie do domu ,żeby go zamkneli do odbioru.
Dlatego pilne jest znalezienie kogos kto go przewiezie z Katowic,bo mamaGiny moze go zabrać juz,jutro,piatek,potem nie da rady.
znowuz ja do soboty moge go ew.odebrać z Warszawy,potem nie dam rady pojechac...
Gosia,trzeba szukac :transport z Katowic na jutro,piatek ,sobotę...możesz tak ogłosic?Liwia_mówila,ze zrobisz FB?wiec ustaliłysmy,ze gdyby zrobic FB i znalazł by się tymczas dla niego to kot zostaje tam na miejscu,jesli do znlezienia transportu nkt się nie zadeklaruje to go "zwijamy"i jedzie do mnie...
Trudno jest gdybac co trzeba zrobic z kotem,bo go realnie trzeba obejrzeć,zdjęcia czasami nie sa takie jak rzeczywistosc niestety,łapka będzie u nas na pewno jak najszybciej przeswietlona,ale jesli okaze się ,że trzeba operowac to spróbujemy go troche wzmocnić...na poczatku

Mam takie pytanie:czy koty jakie trafiaja do schronu w Rodzie sa zaszzcepiane na podstwowe?

Prosze osoby zangazowne w to o telefon na pw,Justyna niech się z mamaGiny dogadaja,ja prosze mameGiny o kontakt,Liwi_telefon mam i Dorotki(Dorci 44 tez mam).MamaGINY proszona jest o dogadanie sie ew.z Dorcią(wymiana kontaktow),zeby się potem nie szukac w ostatniej chwili.
Ja sie pochorowalam bardzo,musze isc do lekarza ,zajrze wieczorkiem,pa
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 04, 2013 10:12 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

Zalatwiam, zalatwiam. Ale nie lubię nic nie wiedzieć, a tu nie wiadomo czy on nadal jest.

CatAngel

Post » Śro wrz 04, 2013 11:31 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

On jeszcze jest,ale jak długo,to nie wiem...

Aaaaha...jest tzn że akurat przebywa na kociarni i nie wyszedł

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro wrz 04, 2013 11:33 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

justyna8585 pisze:On jeszcze jest,ale jak długo,to nie wiem...

Aaaaha...jest tzn że akurat przebywa na kociarni i nie wyszedł

No to może warto zadzwonić aby go przetrzymali w klatce. Bo teraz to jest taka ruleta. No chyba że dzwoniłas :)

CatAngel

Post » Śro wrz 04, 2013 11:38 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

transport do warszawy teraz pilnie potrzebny :ok:

edit: w sobotę mogę go dowieźć do Częstochowy a kto dalej ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Śro wrz 04, 2013 14:10 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

Niestety jestem unieruchomiona póki co, jeżeli o dalsze podróże chodzi :(
Dobrze, że Timek jeszcze jest. Gdyby zgodzili się go zamknąć, można byłoby na spokojnie szukać transportu, tdt/dt, poczekać na wydarzenie na fb...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro wrz 04, 2013 14:18 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

poszukam dziś na blablacar, nie mam FB w pracy nie mogę sie tam zalogować
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Śro wrz 04, 2013 14:22 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

Liwia_ pisze:Niestety jestem unieruchomiona póki co, jeżeli o dalsze podróże chodzi :(
Dobrze, że Timek jeszcze jest. Gdyby zgodzili się go zamknąć, można byłoby na spokojnie szukać transportu, tdt/dt, poczekać na wydarzenie na fb...

Wydarzenie wisi :wink: :)
I ludzie na fb rozsyłają. Ale tam duzo zwierza więc cud jest potrzebny

CatAngel

[poprzednia][następna]