zeby tylko z doroslymi kotami do adopcji tak bylo
no coz....marzy mi sie......
dobrze,ze choc maluchy mialy takie szczescie.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Arcana pisze:No to juz wiem. Zdania byly podzielone, ale zeby nie rozdzielac kociakow, zostawiajac po jednym, rodzina zgodzila sie wybrac ktores rodzenstwo. Dom wygraly kocurki ze Szczebrzeszyna![]()
Rudy z siostrą dalej szukaja. Tradycyjnie najtrudniej z rudymi
Arcana pisze:Srajdki dalej w klatce? Kuweta uzywana?Ciekawe, co u mnie pokaza. Klatki nie mam. Musza u mnie dobę poczekac na DS.
Arcana pisze:Kociaki swietne, bezstresowe. Wystarczy wypuscic z transporterka, a juz sie bawią. W DS tez zwiedzily wszystkie kąty, pojadly, popily, lubia kocie mleczko, pewnie jeszcze ciagnely kotkę... Nauka kuwety bedzie kontynuowana w duzej lazience, ale do zabaw mialy cale mieszkanie
Bagenko, dzieki za transport i pomoc w rozwozeniu kociakow w Wawie.
Dora, kiedy sterylka kotki? Bo za chwile bedzie trzeci miot kociakow od tej kotki w tym roku.
Arcana pisze:VeganGirl85 oferowala sfinansowanie sterylki, mam nadzieje, ze Dora to wykorzysta. Juz 7 kotkom w tym roku od tej koteczki znalazlam domy. Starczy. Teraz sterylka. Czekamy na wiadomosci od Dory o sterylce
A domu szuka rudasek i krowka. Niech wreszcie ktos fajny zadzwoni, no
Arcana pisze:Dora, VeganGirl85 uprzedzala mnie, ze rzadko bywa na forum, podam Ci nr telefonu, wyslij smsa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 16 gości