niestety dług za leczenie kotków został, ja mam do zapłacenia fakturę za sekcję zwłok maleńkiej Truskaweczki, gdyż jestem domem tymczasowym i istotne było dla mnie czy kotka zmarła w wyniku działania eneterowirusa

wszystkie ceny Kup Teraz, bazarek potrwa do 10 września 2013r.
wpłaty z bazarku bezpośrednio na konto u martki za pozycje 1,9,10,11
i na moje konto pozostałe pozycje bazarku
koszty wysyłki od 5zł - przelewem na konto czarno - czarni, u której są fanty i Ona zajmie się wysyłką - uwaga z uwagi na mocne ograniczenia czasowe i wiele innych zajęć także przy ratowanych kotach- wysyłki będa robione raz w tygodniu w sobotę możliwy odbiór osobisty rzeczy we Wrocławiu, ale dopiero po 20 października
przy zakupie kilku rzeczy indywidualnie ustalamy koszty wysyłki
1. sukienka nowa z metką, wg mnie na mały biust - rozmiar A KUP TERAZ 10 zł PLUS wysyłka

2 bluzeczka super elegancka sztuczny jedwab stan bdb 5zł plus wysyłka sprzedana Beasia

3 biała bluzka duńskiej firmy minus - stan db, widać przebarwienia pod pachami, przy noszeniu nie są widoczne, 5zł plus wysyłka

4 komplet - rozmiar 36, wg mnie góra spokojnie większa, nie wymaga prasowania, 5zł plus wysyłka

5 niebieska elastyczna, grubsza bluzka, wygląda na nową, rozciągliwa - 5zł plus wysyłka
fotosik.pl/pokaz_obrazek/a08f4035cc543ea1.html]

7. biała bluzka rozmiar M firmy wallis - stan bdb, 5zł plus wysyłka

KUP TERAZ 5 zł + wysyłka
6. spodenki NEXT stan bdb, na 4 lata ok 104 cm kupiła arwenna

oraz
7. lekko ocieplana kurteczka mariquita 98 cm kupiła arwenna

Podarowane przez dobrą dusze, która sama te rzeczy zrobiła: każda rzecz po 5zł plus koszty wysyłki
8. zakładka - z każdej strony inna kupiła Pako

9. zakładka - z obu stron taka sama kupiła Pako

10. uroczy aniołek

KUP TERAZ 10 zł plus wysyłka
11. sukienka F&F kolor malinowy, nowa, r. 12 , skład 100% wiscose , pachy 44cm, długość od pachy w dół 56cm,

zapraszam!