Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Kinnia pisze:Szalony Kot pisze:Kiniu, jak jedziesz do Warszawy na Bemowo - to może zapraszam do nas? Z bemowa nie daleko, zobaczysz Carmen, odpoczniesz chwilę, kawy się napijesz..?
Nawet nocleg mogę zapewnić, jeśli macie ochotę
bardzo chetnie skorzystam![]()
z Ewą miałam pecha (ale ja mam chronicznego pecha w życiu więc ....) jak ja była w Wawie to Ewa była na wyjeżdzie, jak Ewa była w Wawie to ja byłam w szpitalu .... a potem czas "wyjazdowy" mi się skończył i ..... ale mam podstępny plan
To kiedy będziesz?![]()
Kim jest ten piękny burasek?
Lilka Mrau pisze:piiiiiii !!! piiii!!!
Piszczy przede wszystkim na Figaro!! i na Ichigo!!! Cuda nie koty:)
Kinnia pisze:Lilka Mrau pisze:piiiiiii !!! piiii!!!
Piszczy przede wszystkim na Figaro!! i na Ichigo!!! Cuda nie koty:)
o Ciocia przyszła do nas.... w tych łapkach poprzerastanych futrem u Figaro mozna sie zakochać .... wiem
![]()
a oczy Ichigo .....
violet pisze::love: Jazz!
Pamiętam, jak go ratowaliście, zimą, ze śmietnika, a my kibicowaliśmy! Warto było![]()
Jeśli chodzi o fankluby - to jak w tym dowcipie o żabie: "No przecież się nie rozerwę!"![]()
Orfeusz biedulek... bez zmian?
a TV też nie mam
Kinnia pisze:tak w skrócie bo jestem bardzo nieczasowa ...
dzisiaj u weta pomiędzy oglądem Orfeusza a Jasia W. umarł piesek ...... umarł poniewaz przez kilka dni nikt nie zadzwonił, że leży w rowie przy drodze .... był pogryziony i pobity .... po wygoleniu mial całe brzuszko i klatkę czarno fioletową ..... konał kilka dni i nikt mu nie pomógł, nie zadzwonił ..... nie mam słow
Orfeusz pokazał dzisiaj jak chodzi ..... i okazało się, że odruchy sa lepsze -testy dzisiaj "zdał' zadowalająco czyli leczenie zaczęło dziłać albo działało tylko bardzo powoli ..... miejsce urazu jest w dalszym ciągu bolesne ale mięśnie sa całe, pupa znów pokłuta jak sitko ale orfik jest taki dzielny, schowa główkę i nawet nie drgnie, on jest taki spokojny .....
takie małe zwycięstwo a jak cieszy
Jasio W. uszka ma prawie zdrowe, grzyb ma się dobrze a nawet bym powiedziała bardzo dobrze ..... na razie mamy taki plan aby spróbować akcji z terbinafiną (podaje się ją nawet kociakom 6 tygodniowym) no i opatentowałam sposób na Jasia
tera to ja tu żądzę..... dzisiaj dałam Jasiowi pierwszą dawkę bezboleśnie
![]()
to tyle na dzisiaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 165 gości