Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 02, 2013 18:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

MB&Ofelia pisze:
maneki pisze:
MB&Ofelia pisze:Nie mam innego miejsca na kwietnik :? . A zieleninę moje panienki mają - kocią trawkę, zielistkę, i zioła na balkonie. Ale nie, kwietnik ciekawszy :roll: . I to koniecznie w środku nocy :evil: :evil: :evil:

No to kup jedną roślinkę na poświęcenie i postaw ją w jakimś, wydawałoby się, niedostępnym miejscu. Niech ją Mała Czarna męczy.

Ale to nie o roślinkę chodzi, a o kwietnik, na który Mała Czarna małpiatka może się wdrapać :?

Hm, a może zainteresuje się tym kwiatkiem, który stać będzie gdzieś na półce? I odpuści kwietnik?

A żeby nie zaśmiecać. I jak, Kotkins, Kocisko piękne acz groźne 8) dało Ci pospać? :)

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Pon wrz 02, 2013 19:01 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

Pospać dały mi zatyczki w uszach.
Kot szalał.

Może KTOŚ wie DLACZEGO Laluś uparcie drapie drzwi szafy?
A jak otworzę to wchodzi, wychodzi, wchodzi, wychodzi....

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon wrz 02, 2013 19:06 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

kotkins pisze:Może KTOŚ wie DLACZEGO Laluś uparcie drapie drzwi szafy?
A jak otworzę to wchodzi, wychodzi, wchodzi, wychodzi....

Sama sobie odpowiedziałaś. Drapie by wchodzić, wychodzić, wchodzić... Dogadałby się z Misiem, z całą pewnością. Miś też drapie, ale w jednym celu - żeby dać mu jeść. Drapie szafki i szafy w dużym pokoju, by wyjąć miseczkę z szuflady w kuchni i nakarmić kotka w łazience. Proste i logiczne, c'nie?
Tak się nauczył.
Aniada

Post » Pon wrz 02, 2013 19:16 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

Mój Rudi domaga się otwarcia a potem siada w progu i...nic...siedzi :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon wrz 02, 2013 19:21 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

Mój Roman budzi mnie w nocy wyciem abym mu dała jeść, chociaż miska jest pełna, tylko on nie zauważył, trzeba kotku pokazać palcem... :)
Obrazek

ewciak

Od: Pt lis 09, 2012 8:47

Post » Pon wrz 02, 2013 19:22 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

Acha...wyjaśniłyście mi.
Tylko dlaczego Laluś robi to o 4 rano???
Macie jakieś teorie?

Shira jak oko ?

kotkins

Post » Pon wrz 02, 2013 19:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

Dobrze. Prawie śladu nie ma, w środę będzie 10 dni.
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon wrz 02, 2013 19:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

kotkins pisze:Tylko dlaczego Laluś robi to o 4 rano???

a dlaczego nie?? :ryk:

Gabryś też drapie szafę jak za długo (w jego mniemaniu śpię)...
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Pon wrz 02, 2013 19:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

shira3 pisze:Dobrze. Prawie śladu nie ma, w środę będzie 10 dni.

Uff...już uznałam się za okulistkę do d... :mrgreen:

W sumie...dlaczego nie???

Takie połączenie specjalizacji??

DLACZEGO NIE!?

kotkins

Post » Pon wrz 02, 2013 19:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

A jakby mu te szafe otwarta zostawic, to co bedzie?...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Pon wrz 02, 2013 19:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

Do i z, do i z, do i z....(...) szafy!

kotkins

Post » Pon wrz 02, 2013 19:45 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

A ten do d... to jak się nazywa? Proktolog?

A propos - ten kawał stary jak świat znacie?
Baba u lekarza rodzi i krzyczy z bólu: O Boże to już wolałabym, żeby i pan wszystkie zęby wyrwał!!!!
Lekarz: To niech się pani zdecyduje, bo nie wiem, jak fotel ustawić.

No, czyli byli przed Kotkinsem inni specjaliści od otworów mieszanych.

To, że kot drapie w szafę albo pod nią wyje, to żadna rewelacja. Moje też tak robią. I też po otwarciu patrzą ze zdziwieniem, po co im to wnętrze. Tak więc jeśli wchodzi i wychodzi, to chociaż jakiś sens w tym ma.
I czemu tak w ogóle chodzą sobie po nocy i jęczą? Np. Korneliusz. Bo małą to jeszcze można przytulić i się cieszy. A Korneliusz nie, nie lubi, gdy go przytulać.
To jest chyba po prostu takie nuuuuudzę się...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon wrz 02, 2013 19:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

Nie , są takie jak Piękna Fio, idzie spać jak my idziemy spać, potem się przenosi do mojego łóżka i się ze mną trzyma za ręce całą noc.
Leoś śpi pod stolikiem na kocyku.
Amka w swoim apartamencie pod łóżkiem.

TYLKO RUDA MAŁPA NIE CHCE SPAĆ!!!!
Dziś nie chce też jeść.
Zejdę przez tego kota.

Ania jaki jest sens wchodzenia i wychodzenia???Moim zdaniem ŻADEN!!!

kotkins

Post » Pon wrz 02, 2013 19:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

kotkins pisze:Do i z, do i z, do i z....(...) szafy!

A kto powiedzial, ze to ma miec sens?! Skoro musi... facet... Ale cicho bedzie i reszta bedzie mogla spac...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Pon wrz 02, 2013 19:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI-ratunku Laluś nie śpi!!

Nie.
Bo on miauczy cały czas.
Okresowo drapie w ścianę.
Powinnam mu otworzyć???

kotkins

[poprzednia][następna]