mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:dziewczynki pięknie się prezentują na ścianie
Tak - portreciki wyglądają pięknie.
Od kilku dni mam 8 kotów w domu
a najlepsze z tego ,że 6 bezobsługowych
Ale te dwie obsługowe nadrabiają za całą resztę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:dziewczynki pięknie się prezentują na ścianie
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:i chyba dzisiaj wieczorkiem będzie w użyciu, bo już chłodno
U nas w bloku nie ma kominka
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:dziewczynki pięknie się prezentują na ścianie
Ale te dwie obsługowe nadrabiają za całą resztę![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:i chyba dzisiaj wieczorkiem będzie w użyciu, bo już chłodno
U nas w bloku nie ma kominka
w bloku też nie miałam i czekałam jak dostanę ciepło
a teraz mam ciepełko kiedy chcę o ile o niego zadbam
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:dziewczynki pięknie się prezentują na ścianie
Ale te dwie obsługowe nadrabiają za całą resztę![]()
przecież tylko jedzą i śpią
MB&Ofelia pisze:Nie mam kominka. W bloku mieszkam. Ale o dziwo w domciu mam jeszcze całkiem ciepło. Nie marznę, mimo że jestem zmarzluchem strasznym. A co by nie mówić o spółdzielni, jak się robi zimno to puszczają ogrzewanie. Teraz jeszcze aż tak zimno nie jest, jakby nie patrzeć ładne naście stopni, a podobno za kilka dni lekkie ocieplenie.
Tylko żeby nie padało
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Nie mam kominka. W bloku mieszkam. Ale o dziwo w domciu mam jeszcze całkiem ciepło. Nie marznę, mimo że jestem zmarzluchem strasznym. A co by nie mówić o spółdzielni, jak się robi zimno to puszczają ogrzewanie. Teraz jeszcze aż tak zimno nie jest, jakby nie patrzeć ładne naście stopni, a podobno za kilka dni lekkie ocieplenie.
Tylko żeby nie padało
padać może![]()
byle w nocy
Ewa L. pisze:U nas niby 15*C na dworze ale zimny wiatr wieje potęgując uczucie chłodu.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:U nas niby 15*C na dworze ale zimny wiatr wieje potęgując uczucie chłodu.
to zimno![]()
u mnie 20 na zewnatrz i 20 w środku![]()
przed chwilą sprawdzałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Gosiagosia i 57 gości