Steven ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 01, 2013 18:11 Re: Steven ♥

Zawsze byłam ciekawa tych chlebków bananowych, sama się wolę nie zabierać na niego na razie, bo jakby coś nie wyszło to bym dostałą cholery :D dobre są? Da się gdzieś kupić taki na próbę?
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Nie wrz 01, 2013 18:12 Re: Steven ♥

NatjaSNB pisze:Ja tam z jednego prostego przepisu na ciasto z owocami... raz ze śliwkami, raz z borówkami :mrgreen:
Zrobiłam dwa bo mąż chce do pracy zawieźć trochę, więc chciałam, żeby w domu coś zostało ;)

Mniammmmmmm... Dobra żona to skarb!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Nie wrz 01, 2013 18:14 Re: Steven ♥

Robiłam chlebek bananowy 3 razy... jak Ci zostaje 5 przejrzałych bananów to przynajmniej jest co z nimi zrobić ;)
Dobre są, ale... no dobre. Nie nadzwyczajne. Zwyczajnie dobre. Przynajmniej te moje :mrgreen:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Nie wrz 01, 2013 18:19 Re: Steven ♥

No ja się cudów nie spodziewam, to jednak chlebek, a nie ciasto :D chleb świetny piecze moja mama, taki zdrowy, ciemniejszy, z ziarenkami. Może i spróbuję, zaciekawiło mnie to znowu ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Nie wrz 01, 2013 18:21 Re: Steven ♥

Mniam, my tu o jedzeniu a mi coraz bardziej w brzuchu burczy :)

Milena_MK

Post » Nie wrz 01, 2013 18:52 Re: Steven ♥

Bellemere pisze:Zawsze byłam ciekawa tych chlebków bananowych, sama się wolę nie zabierać na niego na razie, bo jakby coś nie wyszło to bym dostałą cholery :D dobre są? Da się gdzieś kupić taki na próbę?

Niestety nie wiem, nigdy nie kupowałam. Zawsze jadłam świeżo upieczony. Ja generalnie kocham banany i zapach bananów. W kosmetykach tak samo, miałam kiedyś nawet perfumy bananowo-waniliowe... Mojego kiciusia jak na złość banany odrzucają, zapach i wszystko.
ObrazekObrazekObrazek

Don't breed or buy while shelter pets die.
I WANT

Sylvanas

Od: Pt sie 09, 2013 10:11

Post » Nie wrz 01, 2013 19:02 Re: Steven ♥

Też lubię banany, ale perfum takich nie miałam jeszcze :D za to trafił mi się raz balsam do ciała, poezja, prawie go zjadłam :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Nie wrz 01, 2013 19:11 Re: Steven ♥

:ryk:

ja tak miałam z kremem brzoskwiniowym, ilekroć go nakładałam miałam ochotę zanurzyć palucha i oblizać :P

Milena_MK

Post » Nie wrz 01, 2013 19:13 Re: Steven ♥

Ja jeszcze, jako że rzuciłam palenie, przeszłam tymczasowo na e-papierosa, i właśnie moim ulubionym liquidem (wlewa się go do pojemniczka i się "pali") jest bananowy. A jaki piękny zapach w pokoju jest po nim :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Nie wrz 01, 2013 21:33 Re: Steven ♥

Jak tam Steve?

Milena_MK

Post » Pon wrz 02, 2013 8:42 Re: Steven ♥

Milena_MK pisze::ryk:

ja tak miałam z kremem brzoskwiniowym, ilekroć go nakładałam miałam ochotę zanurzyć palucha i oblizać :P

Na mnie tak działa pistacjowy balsam do ciała, mam ochotę samą siebie zjeść, tak cudnie pachnie!

Bellemere pisze:Ja jeszcze, jako że rzuciłam palenie, przeszłam tymczasowo na e-papierosa, i właśnie moim ulubionym liquidem (wlewa się go do pojemniczka i się "pali") jest bananowy. A jaki piękny zapach w pokoju jest po nim :mrgreen:

Jaki bajer! Ja nie palę, ale kocham bananowy i kokosowy tytoń do shishy.

Milena_MK pisze:Jak tam Steve?

Rośnie, psoci, dużo je i dużo śpi. Jest taki komunikatywny i przyjacielski. Nagrałam go kiedyś ---> click!
ObrazekObrazekObrazek

I WANT

Sylvanas

Post » Pon wrz 02, 2013 10:59 Re: Steven ♥

A kojarzycie Rossmannowską serię kosmetyków naturalnych Alterra? W zimie skusiłam się na ich balsam o zapachu pomarańczy i wanilii. Jaaaaaaaaa nie mogę, pachniał jak świeży, jeszcze ciepły sernik! ♥ ale go wycofali...

Tytoń do shishy to swoją drogą, w sumie wszystkie smakowe pięknie pachną. Jak po kadzidełkach :D poza bananowym liquidem świetny jest jeszcze o smaku dzikiej róży, co prawda smakuje nieco gorzej, ale za to pachnie jak pączuszek z dziką różą ♥

Ach, miałam nadzieję że ten filmik to jakiś nowy :D Steven ma tak ciekawy kolor futerka, wygląda prześlicznie!
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pon wrz 02, 2013 11:19 Re: Steven ♥

Bellemere pisze:A kojarzycie Rossmannowską serię kosmetyków naturalnych Alterra? W zimie skusiłam się na ich balsam o zapachu pomarańczy i wanilii. Jaaaaaaaaa nie mogę, pachniał jak świeży, jeszcze ciepły sernik! ♥ ale go wycofali...

Tytoń do shishy to swoją drogą, w sumie wszystkie smakowe pięknie pachną. Jak po kadzidełkach :D poza bananowym liquidem świetny jest jeszcze o smaku dzikiej róży, co prawda smakuje nieco gorzej, ale za to pachnie jak pączuszek z dziką różą ♥

Ach, miałam nadzieję że ten filmik to jakiś nowy :D Steven ma tak ciekawy kolor futerka, wygląda prześlicznie!

Mam jakieś nowe video z nim, ale nie wrzuciłam na neta jeszcze. A kadzidełka i świece zapachowe kocham! Ale boję się teraz ich używać przez Stevena... Luna nie interesuje się świeczkami?
ObrazekObrazekObrazek

I WANT

Sylvanas

Post » Pon wrz 02, 2013 11:21 Re: Steven ♥

No właśnie niestety się interesuje. Jak zeszłej zimy nam odcięli prąd, musieliśmy siedzieć przy świeczkach, to nie wiedziała, którą pierwszą zacząć trącać łapką, bo taki fajny, drżący płomyczek, albo którą zrzucić ze stołu :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pon wrz 02, 2013 11:24 Re: Steven ♥

Bellemere pisze:No właśnie niestety się interesuje. Jak zeszłej zimy nam odcięli prąd, musieliśmy siedzieć przy świeczkach, to nie wiedziała, którą pierwszą zacząć trącać łapką, bo taki fajny, drżący płomyczek, albo którą zrzucić ze stołu :D

No właśnie tego się obawiam... Kocham świeczki, idą chłodniejsze dni, jak ja sobie poradzę, przecież ze Stevenem wypadek murowany będzie... Jak gotuję np. jajko [tyle jeszcze umiem, hehe] to stoję obok, żeby mały nie wskoczył i się nie poparzył...
ObrazekObrazekObrazek

I WANT

Sylvanas

[poprzednia][następna]