Szydełkowe rękodzieła na operację oczu Murzynka Tychy

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Czw sie 08, 2013 22:30 Szydełkowe rękodzieła na operację oczu Murzynka Tychy

Witam.
Murzynek trafił do mnie z działek na rehabilitację po kastracji. Z powodu ciągle chorych ślinianek nie mogłam go wypuścić. Na działkach został by bez nadzoru ponieważ jego opiekun po przebytej ciężkiej choroby zmarł. Przy kolejnej wizycie u weta okazało się, że Murzynek ma problemy z oczami. Dolne powieki zawijają się do wewnątrz jest to wada wrodzona. Po wizycie u dr. Garncarza (okulista z Warszawy) Murzynek po krótkim czasie został poddany operacji wycięcia nadmiaru skóry.
Koszt operacji obu oczu 300 zł. Syn opiekuna na jego prośbę przekazał 200 zł. Proszę o pomoc w uzbieraniu pozostałej kwoty ponieważ nie mam innej możliwości sama wykonałam rzeczy które można zakupić w dowolnej ilości.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Murzynek wraz z Krawatką przebywali razem na działce i wspólnie poszukują domu.

Obrazek

Cały dochód z bazarku przeznaczam na operację oczu Murzynka (100zł) a kwotę pozostałą na leczenie moich tymczasów. Kwota zostanie wpłacona u weterynarzy a pokwitowanie wpłaty przedstawię na moim wątku bazarkowym.

Koszt zakupionych rzeczy pokrywa kupujący według cennika poczty polskiej.

Po wykonaniu następnych serwetek bazarek będę uzupełniała na bieżąco.

Chusty z broszką wykonane są szydełkiem z bardzo ciepłej i miękkiej włóczki. Umilą i ogrzeją Cię w każdy jesienno zimowy ponury dzień.

Masz swój ulubiony kolor daj znać a ja dla Ciebie ją wykonam :ok:

Nr. 1. Chusta fioletowo biała wymiar 160 cm na 80 cm cena 50 zł - 20 zł koszt włóczki, a 30 zł przeznaczam na pomoc moim kotom.

Obrazek Obrazek

Obrazek

Nr. 2 Chusta biała wymiar 156 cm na 78 cm cena 50 zł - 20 zł koszt włóczki, a 30 zł przeznaczam na pomoc moim kotom

Obrazek Obrazek

Obrazek

Nr. 3 Chusta w trzech odcieniach zieleni miękka cieplutka bukla wymiar 140 cm na 72 cm cena 50 zł - 20 zł koszt włóczki, a 30 zł przeznaczam na pomoc moim kotom

Obrazek Obrazek

Wspaniałe serwetki ozdobią każdy mebel, stół. Wykonane są z nici bawełnianych. Można zamówić każdą ilość kolor do wyboru.

nici w dwóch kolorach: biało fioletowa, biało czerwona, biało niebieska, 2 kolory żółte, j. różowo biała, biało żółta, biało pomarańczowa
w 3 kolorach j. niebiesko różowo biała, j. fioletowo niebiesko białą.
Obrazek Obrazek

jeden kolor: j. żółta, zielona, ruda, niebieska, łososiowa, żółta, pomarańczowa, lila, c. róż, bordowa, j. zielona, j. czerwona, biała, kakaowa, j. różowa, beżowa, j. brąz, c. fioletowa

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Nr. 1 biała serwetka wymiar 19 cm x 19 cm cena 20 zł wykonam dowolną ilość
Obrazek

Nr. 2 elegancka serwetka w kolorze kremowym wymiar 15 cm na 15 cm cena 20 zł wykonam dowolną ilość

Obrazek

Nr. 3 serwetka wykonana z cienkiego kordonka wymiar 12 cm x 12 cm cena 20 zł
wykonam dowolną ilość

Obrazek

Nr. 4 serwetka bawełniana z lekkim połyskiem kolor fioletowy wymiar 14 cm na 14 cm
cena 20 zł wykonam dowolną ilość

Obrazek

Nr. 5 serwetka bawełniana z lekkim połyskiem kolor łosoś wymiary 14 cm na 14 cm
cena 20 zł wykonam dowolną ilość

Obrazek

2 szydełkowe świeczniki + 2 świeczki o zapachu morskim cena 10 zł za komplet. Świeczniki są używane w bardzo dobrym stanie.

Obrazek

SERDECZNIE ZAPRASZAM
Ostatnio edytowano Sob sie 24, 2013 16:01 przez benita92, łącznie edytowano 6 razy

benita92

Od: Nie cze 28, 2009 10:33

Post » Czw sie 08, 2013 23:32 Re: Szydełkowe rękodzieła na operację oczu Murzynka Tychy

Brawo liczy się inicjatywa trzymam kciuki za powodzenie przedsięwzięcia.

Azile

Od: Sob maja 29, 2010 12:46

Post » Pon sie 12, 2013 13:56 Re: Szydełkowe rękodzieła na operację oczu Murzynka Tychy

Serdecznie zapraszam na bazarek z wyrobami szydełkowymi. Na indywidualne życzenie mogę wykonać większe serwetki lub bieżniki na stół, ławę.
Bazarek na bieżąco będę uzupełniać wykonanymi rzeczami.
Zapraszam do pomocy moim 17-stu tymczasom.

benita92

Post » Śro sie 14, 2013 20:40 Re: Szydełkowe rękodzieła na operację oczu Murzynka Tychy

piekne chusty, szkoda ze nie moje kolory

MagdaGdynia

Od: Śro gru 06, 2006 21:27

Post » Czw sie 15, 2013 10:40 Re: Szydełkowe rękodzieła na operację oczu Murzynka Tychy

MagdaGdynia pisze:piekne chusty, szkoda ze nie moje kolory

Witaj MagdaGdynia
Mogę wykonać dowolny kolor chusty napisz tylko jaki lubisz nie ma problemu. :ok:

benita92

Post » Czw sie 15, 2013 13:00 Re: Szydełkowe rękodzieła na operację oczu Murzynka Tychy

a jakie kolory masz?

lubie fiolet bez bialego :), takie niebieskei granatowe jak serwerki, turkus, mieta, rozowy

MagdaGdynia

Post » Czw sie 15, 2013 21:36 Re: Szydełkowe rękodzieła na operację oczu Murzynka Tychy

MagdaGdynia pisze:a jakie kolory masz?

lubie fiolet bez bialego :), takie niebieskei granatowe jak serwerki, turkus, mieta, rozowy

Zobaczę w pasmanterii jakie są włóczki. Czy kupić jeden z podanych kolorów?

benita92

Post » Czw sie 15, 2013 21:56 Re: Szydełkowe rękodzieła na operację oczu Murzynka Tychy

napisałam priv

MagdaGdynia

Post » Sob sie 17, 2013 15:35 Re: Szydełkowe rękodzieła na operację oczu Murzynka Tychy

W najbliższym czasie przedstawię nowe serwetki. Muszę tylko dokończyć i ukrochmalić moje wypocinki. :D

Zbieram zamówienia na chusty i serwetki w wybranym przez siebie kolorze i wielkości ja się dopasuję do Waszych oczekiwań.

Serdecznie zapraszam.

benita92

Post » Nie wrz 01, 2013 13:07 Re: Szydełkowe rękodzieła na operację oczu Murzynka Tychy

halo halo

MagdaGdynia