nerkowy kochany Dyzio Torcik [*] :( :( :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 29, 2013 15:57 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia

wibryska pisze:
pixie65 pisze:
kasia1568 pisze:(...) Nie boję się odpowiedzialności bo wiem, jeśli chcemy możemy pomóc. Musimy być odpowiedzialni za wszystko, za rodzinę i dzieci a przecież każde zwierzę stanowi " członka rodziny" kiedy przyjmujemy go pod swój dach. (...)

Wielkim szczęściarzem będzie ten zwierzak, który do Ciebie trafi :D :1luvu: :ok:

pixie ja też tak uważam :kotek: Kasiu pięknie to napisałaś :1luvu:

I ja też :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Czw sie 29, 2013 18:39 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia

Hikiko pisze:Że zacytuję: "Ja wiedziałem, że tak będzie" :lol:
Wczoraj opowiadałam Teżetowi, jak się sprawy z Dyziowym DT mają, a on na to: ja to bym takiego kota nie oddał (opisałam, jak się witacie). No i fajnie, że koctu zostaje tam, gdzie się zadomowił :ok:

Dobra babeczki, teraz szybciorem trzeba zorganizować kota dla Kasi, bo transport nadal aktualny :twisted:

Hikiko :1luvu: Wasza oferta pomocy transportowej była cudną niespodzianką :1luvu: pozdrowienia dla Teżeta :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Czw sie 29, 2013 22:21 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia

:evil: wróciłam- padam ale zaglądam do Dyzia i Dziewczynek a tu cisza :( Agnieszka co u Was słychać, jakieś nowinki :?:

Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję za rady , Hikiko za chęć przewiezienia Dyzia do Warszawy, Agnieszce za dom dla Dyziulka a przede wszystkim Renatce i Tomkowi którzy zawieźli Dyzia do lecznicy i dzięki szybkiej pomocy lekarzy Dyzio żyje, czuje się świetnie , ma swój domek i siostry :D oraz Dziewczynom z Kotyliona za tak wspaniałe zaangażowanie i troskę i serce.
Wszyscy jesteście cudowni :1luvu:

Czekamy Agnieszko na jakąś maleńką informację co u Was? :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pt sie 30, 2013 7:56 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia

MPikowo również czeka na wiadomości :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 30, 2013 9:35 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia

Dostałam bardzo dobrą wiadomość od mgski :1luvu:
że w skarpecie kotylionowej Dyzia jest ponad 200 zł :D :D :D
a ja myślałam, że mamy dług :D to cudnie :1luvu:
dziękujemy ofiarodawcom i wspaniałym dziewczynom z Kotyliona :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Agnieszko napisz proszę no co będą potrzebne te pieniądze :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt sie 30, 2013 15:34 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia

Kochani moje młode bezdomniaczki (znane Dyziowi Torcikowi) pilnie potrzebują pomocy :!: :!: :!:
kolorowa Lila i Ptysie muszą pilnie znaleźć domy tymczasowe lub stałe :!: :!: :!:

teren, na którym przebywają został sprzedany inwestorowi budującemu tu apartamentowce (2 już są)
i rozpoczął się demontaż budynków, niedługo będą zburzone

obok tego terenu jest szkolenie psów i parking więc koty absolutnie nie są tu bezpieczne
ich budka-stołówka też nie jest tu mile widziana :(

a przez to, że wszystko będzie zrównane z ziemią stracą też jedyne schronienie :cry:
one nie mogą tu wrócić :!: :!: :!:

cudna Lila wczoraj została złapana i zawieziona na sterylizację,
potem będzie zawieziona do innej lecznicy ale tam nie może długo zostać i dlatego błagam o dom dla niej :!: :!: :!:
we wtorek będę próbowała złapać też szarego Ptysia, który wczoraj wszedł do klatki-łapki ale zawrócił ...

tutaj jest wątek Lili i Ptysiów (a od strony 9 najnowsze zdjęcia i informacje):
viewtopic.php?f=1&t=154836&p=9974014#p9974014

kontakt do mnie:

tel. 888 14 88 10
e-mail: renataml@wp.pl
Łódź

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:arrow: udostępniajcie proszę wydarzenie Lili i Ptysiów na facebooku - dziękuje Erin :1luvu:
https://www.facebook.com/events/4291087 ... xt=create#

dziękuję
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt sie 30, 2013 19:32 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia

:?: :?: :?: :?:

kasia1568

Post » Sob sie 31, 2013 7:13 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia

Wibrysko tam beda dwie faktury na ok 35zl kazda za badania nerkowe z laboratorium..nooo i wlasciwie na tenn czas to tyle ;) mysle ze w polowie wrzesnia zrobie mu kolejne badania aby sprawdzic czy zelazo po suplementacji poszlo choc troche w gore no i czy odstawienie lotensinu poskutkowalo obnizeniem mocznika we krwi. Wczoraj przyszla przesylka z zooplusa, zamowilam na probe puszeczki z katovita i Dyziek zjadl bardzo ladnie, czyli mam dwie karmy ktore mu smakuja :) postaram.sie dzis zrobic zdjecie powitania Dyzka bo potrzebuje do tego siostry ;)
Wszystkim.zycze udanej ostatniej soboty.sierpnia :D ja niedtety w pracy kolejna sb z rzedu, ale bedzie za to okazja do powitan z Dyziem po calym dniu rozlaki :)

baku1986

Od: Śro cze 26, 2013 0:38

Post » Sob sie 31, 2013 8:57 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia

Pozdrawiamy Was cieplutko :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sie 31, 2013 9:42 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia

:1luvu: :1luvu: :1luvu: czekamy z utęsknieniem na zdjęcia z powitania. Głaski dla zwierzaczków :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kasia1568

Post » Sob sie 31, 2013 20:48 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia

kochani przepraszam, wiem, ze to nie ten wątek ale próbuje pomóc- pilnie potrzeba leku o nazwie " interferon"- ludzki dla kotów z tego wydarzenia https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater może ktoś ma i może pomóc. Tam jest bardzo źle

kasia1568

Post » Sob sie 31, 2013 21:42 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia

baku1986 pisze:Wibrysko tam beda dwie faktury na ok 35zl kazda za badania nerkowe z laboratorium..nooo i wlasciwie na tenn czas to tyle ;) mysle ze w polowie wrzesnia zrobie mu kolejne badania aby sprawdzic czy zelazo po suplementacji poszlo choc troche w gore no i czy odstawienie lotensinu poskutkowalo obnizeniem mocznika we krwi. Wczoraj przyszla przesylka z zooplusa, zamowilam na probe puszeczki z katovita i Dyziek zjadl bardzo ladnie, czyli mam dwie karmy ktore mu smakuja :) postaram.sie dzis zrobic zdjecie powitania Dyzka bo potrzebuje do tego siostry ;)
Wszystkim.zycze udanej ostatniej soboty.sierpnia :D ja niedtety w pracy kolejna sb z rzedu, ale bedzie za to okazja do powitan z Dyziem po calym dniu rozlaki :)

Dziękuję za informację o wydatkach Agnieszko :kotek:
bardzo sie cieszę, że Dyzio polubił też drugą karmę będzie miał smaczne urozmaicenie :D

czekamy niecierpliwie ;) na zdjecia z Dyziem :1luvu:

czyli mogę juz napisać na stronę Kotyliona :1luvu: że Dyzio zostaje u Ciebie Agnieszko ? :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Sob sie 31, 2013 22:07 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia

kasia1568 pisze:kochani przepraszam, wiem, ze to nie ten wątek ale próbuje pomóc- pilnie potrzeba leku o nazwie " interferon"- ludzki dla kotów z tego wydarzenia https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater może ktoś ma i może pomóc. Tam jest bardzo źle

biedactwa :cry:
może przydałby się wątek na miau z prośbą o interferon
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Sob sie 31, 2013 22:20 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia

wrzuciłam na kilka wątków i mam nadzieję, ze może znajdzie się ktoś :cry: . Tam jest bardzo dużo kociaków i nagle wszystkie się pochorowały, coś szaleje. W rybnickim szpitalu też tak było, Koszmar :1luvu: ,

U Dyziunia cisza :( Aga zmęczona a Dyziek pewnie Ją przytula :1luvu: Odezwą się jutro :wink:

kasia1568

Post » Nie wrz 01, 2013 12:04 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia

malutka 4-miesięczna Kieszonkowa Venus z białaczką bardzo prosi o dom - Łódź:

filmik z malutką Venus :
http://www.youtube.com/watch?v=sqwx_fXl ... e=youtu.be

Obrazek

kontakt ewa_mrau z tego wątku (na dole strony 22.08.13 sa zdjęcia i informacje o kici):
viewtopic.php?f=1&t=151980&start=345
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

[poprzednia][następna]