wibryska pisze:skarbonka pisze:hej dziewczyny

jestem już..
z Izą krótko rozmawiałam, miałam nadzieję że będzie lepiej lecz nadal jest bardzo kiepsko
zresztą cóż się dziwić skoro tak wiele się nazbierało na jedną delikatną osobę..
witaj Aniu

biedna Iza

a jak wygląda sytuacja z karmą ?
tu mam wiadomość od Izy
"Chwilowo sytuacja z suchą karma jest ustabilizowana.Nic oczywiscie z nieba nie spada ani ja też nie posiadam juz środków na jej zakup, bo na przełomie lipca i sierpnia dzięki wpłatom od
naszych Kochanych Darczyńców i Opiekunów
sama zakupiła 40 kg suchej karmy.Raz pakiet Josery Catelux 20 kg za 249 zł.I dwa razy po 10 kg karmy Josera Sensitive po 135 zł za worek.Dwa razy też w trakcie miesiaca udało sie dzięki
Darczyńcom Vivy!
uzupełnic braki suchej karmy i pomimo że nadal jesteśmy na sporym minusie dostalismy dwa pakiety Josery Culinese każdy po 20 kg.Łącznie dzieki wpłatom nieocenionych Darczyńców i Opiekunów Wirtualnych

udało sie zdobyc dla stada 80 kg suchej dobrej karmy ale........
Dobre i Cudowne Duszki pojawiły sie pod koniec w kryzysie bo zwykle koniec miesiaca jest bardzo trudny i tak......
Nieoceniona
Taizu

zakupiła dla kotkow jak co miesiac 20 kg karmy sanabelle sensitiv oraz.....
Ogromna i nieoceniona Pomoc ...i tutaj Ogromna i Niespodziewana Niespodzianka od
Fundacji Miasteczko Kocie .....które wygrało w ubiegłym miesiacu Krakvet.
To
"Miasto Kotów" dzieki nieocenionej pomocy
Alicat

która jest tutaj z nami od dawna przekazało dla naszego stada...60 kg pysznej fantastycznej karmy Royal Canin Exigent,
Brak słów zeby wyrazic wdziecznosć i Ogromne zaskoczenie.Całym Sercem kociaki dziekują .
Tak wiec na ta chwilke karma jest.Aby jednak Rc pozostal z nami na troszke dłuzej
Ania
przygotuje bazarki.Mój Maż wysłał juz paczkę z fantami i Ania zajmie sie czym trzeba.To cudowna Osoba.
Mam nadzieje że cos sie sprzeda i pozwoli nam na bieżąco uzupełniac po worku Josery tak aby ten miesiac jakos upłynął a miesiac dla mnie bedzie cieżki ,

bo Maż pracował tylko tydzień.Miał 2 tygodnie urlopu i dodatkowo tydzień opieki nade mną."