Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotina pisze:
![]()
![]()
![]()
A to tak ładnie nabijać się z koteczka z nadwagą![]()
![]()
![]()
Musi przecież w czymś być lepszy od tego całego "babińca" w którym przyszło mu wieść żywot kocura ... solisty
Miraclle pisze:Kotina pisze:
![]()
![]()
![]()
A to tak ładnie nabijać się z koteczka z nadwagą![]()
![]()
![]()
Musi przecież w czymś być lepszy od tego całego "babińca" w którym przyszło mu wieść żywot kocura ... solisty
Elu żadne nabijanie![]()
Cymuś to Król Kociego Babińca![]()
Jest kształtny, powabny, i ma bardzo bogate wnętrze.
Taki słodki naleśniczek z nadzieniem
Ewa L. pisze:Cymyś to w końcu facet to jaki ma być - jak przecinek
shira3 pisze:Kotina pisze:Musi przecież w czymś być lepszy od tego całego "babińca" w którym przyszło mu wieść żywot kocura ... solisty
No, panienki dbają o linię, a on jak to macho - piwo chipsy i brzucho
Ewa L. pisze:Widać zawsze muszą być jakieś atrakcje
kalair pisze:Cześć Kotinkowo!
Za Timorkę kciuki! Ale filmik chętnie bym obejrzała, spróbuj coś skręcić Elu
Miraclle pisze:Rany Tyśka![]()
Elu brak do niej pomysłów.
Sprawdzałaś jej ostatnio siuśki ?
Kubuś ostatnio był tak zawalony struwitami, i dlatego między innymi wetka chciała to USG, ale przy okazji i nerki prosiły się o badanie to machnęła wszystko za jednym razem.
Wiem tez czemu nie chciała pasty zakwaszającej, otóż pasta zakwasza, a nie rozbija kryształów dlatego karma.
Jednak znalazłyśmy złoty środek żeby nie było przeciwwskazania do nerek i kupiłam Eukanuba struvite.
Ilość płynów też ma znaczenie, Kubuś jest dodatkowo nawadniany do każdej porcji mokrego. Jest to dość problematyczne, bo nie zawsze jestem w domu.
Miraclle pisze:Najlepiej dopytaj weta jak to jest.
Jedyne co mogę doradzić to wykonanie badanie żeby zobaczyć poziom ph i czy są kryształy.
Nie wiem jak to jest z dietą plus pastą. Podobne nie powinno stosować jednocześnie karmy zakwaszającej i pasty.
Jak by jednak z Tysią było ok, a chciałabyś wy testować Eukanuba to mogę podesłać trochę karmy od Kubusia i dorzucić puszkę 400g o ile Tysia lubi mokre.
Wiem, że Eukanuba ma jeszcze inną karmę urinary na kryształy szczawianowo wapienne.
Jedna i druga dieta tylko i wyłącznie gdy są kryształy lub ph leży.
Trzymam![]()
![]()
![]()
może to tylko jednorazowo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], puszatek, Silverblue i 40 gości