Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pinokio_ pisze:Ponoc ktos wrzucił Franke na fb. Jak znalezc, moze ktos wie?
Własnie Franka chodzi po kuchni razem z kociakami. Troche ogarne podłoge to filmik nakrece.
Nie jest wcale żle. Juz nie zwracaja na nia uwagi a ona jakby polubila patrzec na ich wariacje. Nie wiem jeszcze tylko, czy to na chwile, czy po prostu ona wcale nie jest taka zła. Nie chciala nic jesc, a jak dla Mizi dawalam saszetke whiskasa to odzyła i przyszla szybko do Miziowej miseczki, wepchała sie i wszystko włomotała. Czy m ja karmic? whiskas nie zaszkodzi? Ale zjadła z duzym smakiem całą i drugiej polowe.
Smieszna, taka jakas inna jak cale towarzystwo. Chyba byla wychodzaca, bo kombinuje przy drzwiach. No i na imie juz reaguje, to sie ciesze, bo wczoraj to momentami myslałam, ze jest głucha. Gadała do mnie tylko kiedy do niej mowiłam patrzac w oczy, a jak wołałam, to bez reakcji.
Nie jest zle.
Neigh pisze:Ok - ja jestem zadaniowa. Żeby było jasne - nie czepiam się, nie robię wyrzutów - tylko zbieram dane. Ok?:-)
Co wiemy - kotka - sterylizowana???
chora - wiadomo na co? wyczytałam, ze dostaje steryd. Rozumiem, ze jakieś wstępne oględziny weta były. Wiadomo cokolwiek? Miała jakieś badania? Jest obolała - dlaczego? wiadomo?
Chip sprawdzany? - wiem, że to się wydaje dziwne, ale od momentu kiedy dwie laski ogoliły zachipwanego bergamasco - bo myślały, ze to skołtuniony kundelek.....zawsze sprawdzam chipa. Życie bywa dziwne....
Przybliżony wiek?
Stan oczu, uszu, uzębienia?
Stosunek do kotów niechętny, do psów nie wiadomo tak?
A ja z kuweta?
Żeby szukać tymczasu - trzeba wiedzieć dla kogo - w sensie z jakimi kosztami/problemami musi się
potencjalny dt liczyć.
Pinokio - napisz pliss jak najwięcej szczegółów. Ja ABSOLUTNIE niczego nie obiecuję.
Wczoraj znalazłam dt dla persa tabo10 - to jest normalnie jakiś horror z tymi kotami. Ile można.......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości